Šta je novo?

Preporuka kulera-hitno

q3railer

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2004
Poena
645
Koji kuler bi mi preporucili za izduvavanje, da napravim malo promaju u kucistu, hocu da montiram 3 kulera, 2 osmice i 1 desetku, osmice pozadi, a desetku na bocnoj strani. Interesuje me koji kuleri tj. kojih proizvodjaca bi zadovoljili kriterijume da su tihi, efektivni i kvalitetni (neki sa ball bearing-om po mogucstvu)...Ovo hitno sto pise u nazivu thread-a je zbog toga jer bi sutra uzeo te kulere u BG-u, a dolazim sa strane, cisto da ne bi dolazio 100x...

Hvala unapred!

ne treba tebi qler tebi treba vantilator
quler ti je hladnjak + ventilator

e sad ako uzmes CM neces da pogresis, ja imam dve 8 vrlo vrlo su tihe a na 7v ih skoro i necujes, imas ih u imtelu

Jos jedna preporuka za CM VENTILATORE. Koristim ih dugo. Kupio sam 4x80mm i 2x12mm (trenutno 1+2) i zadovoljan sam

moze i glacialtech-ovi , takodje su veoma tihi , pri punom broju obrtaja i 12 v glacialtech -v je tisi (bar kod mene) , mada nisam probao ove novije sto se zovu super silent .

Још једна препорука за GlacialTech, тихо а јефтино 😉

siki je napisao(la):
moze i glacialtech-ovi , takodje su veoma tihi , pri punom broju obrtaja i 12 v glacialtech -v je tisi (bar kod mene) , mada nisam probao ove novije sto se zovu super silent .

Ja imam 2 12-ke u kucistu i stvarno su jako tihe.

siki je napisao(la):
Koliko sam ja primetio Glacialtech ima manji broj obrtaja po defaultu. CM 8-ica se kod mene vrti na oko 2400 obrtaja max, a Glacialtech oko 1900...

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Jos jedna preporuka za CM VENTILATORE. Koristim ih dugo. Kupio sam 4x80mm i 2x12mm (trenutno 1+2) i zadovoljan sam

Uzeo sam 2 osmice CM-ove, stvarno su tihi, pise na kutiji da su namenjeni za 1400 obrtaja (sad koliko je to tacno...), i uzeo sam jedan CHIEFTEC-ov sa strane, on je devetka, tako da se sad kuler na CPU vrti na 3200 (cisto da pomenem dok nisam ubacio dodatne ventilatore radio je i na 6200, shishtao je kao uragan), sad je sve OK, hvala svima na savetima!

Poz!

adam je napisao(la):
Čemu ti slize ti od 2x12mm😀 😀 😀 😀 😀
hlade mosfetove na ploci :d

Nazad
Vrh Dno