Šta je novo?

Preporuka igara za decu

marin

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Eto, ako bi neko mogao da preporuci neke igre, najbolje neke manje i nezahtevne. Dete je devojcica od 6 godina, a kompjuter je amd 4400+ x2, 2gb, ati 4350 (slaba grafa).

Hvala.

Winx Club i Totally Spies ...skidao sam te dve igre za cerku (7god) od drugara;)
imas te crtace na Ultra kanalu,verujem da ce joj se svideti a radice na toj grafickoj.

Hvala ti k'o rodjenom! :) Odmah ih skidam.

Ja sam se setio World of Goo, Insaniquariuma, ... Videcemo kako ce proci.

Jesi probao loptu i lastis i preskakanje vijace? Pali sa poslom uvek.
Inace, ovo ti kazem jer ne volim da vidim decu mladju od 9 godina pred racunarom.

Nešto iz the Sims serijala.
I ne potcenjujte decu da to nije za njih...;)

Ne potcenjujte decu i ne preporucujte neke debilne flash igrice. Oni vole da igraju ono sto vole i njihovi roditelji.
Iz ličnog iskustva, decak od skoro 6 godina, preporucujem:
1. Heroes III
2. Voznje tipa Flat out
3. Pucacine (znam da se mnogi nece sloziti, ali to je surova istina, oni vole da puckaju)
E sad, nemam iskustva sa devojcicama, mozda je tu drugacija situacija...

Ne potcenjujte decu i ne preporucujte neke debilne flash igrice. Oni vole da igraju ono sto vole i njihovi roditelji.
Iz ličnog iskustva, decak od skoro 6 godina, preporucujem:
1. Heroes III
2. Voznje tipa Flat out
3. Pucacine (znam da se mnogi nece sloziti, ali to je surova istina, oni vole da puckaju)
E sad, nemam iskustva sa devojcicama, mozda je tu drugacija situacija...

:) baš to.
Moj mlađi sin krajem juna puni 6 godina,i obožava sve Heroje od prvog do petice, i pucačine. :D

Poslednja izmena:
Devojcice su kanterasi, znaju i da odvale jelena kako treba.

Probaj ako mozes da nadjes ove dve to igra moj klinac:

1. Rosso Rabbit in trouble
2. Santa Claus in trouble

sarene igice nesto tipa skupljas sargarepe ili paketice, skakanje, preskakanje bas decije igre.

Pozdrav i nadam se da ce da joj se svide.

1. Neki deo Asterix & Obelix,dobro je za ubijanje vremena,sestra mi je to pikala dosta dugo
2. ili mozda FEAR ili Doom3 :D

jazz jackrabbit

Samo onaj ko (zasad) nema klince ne moze ni da zamisli dokle mogu da doguraju sa kapiranjem u igrama.Moram da teram ceru (5 god) da ne udara po tastaturi kad ne moze da predje nivo.Imas jos sjajnih igara za klince (ceo serijal Beetle Bug tj. 3 dela 2d igre, kao i Turtle Odissey 2 i Darwin The Monkey, kad se umori od Winxa).Ne treba nikako braniti deci da igraju igre, naravno samo strogo kontrolisano i sadrzajem i vremenski.

Ne treba nikako braniti deci da igraju igre, naravno samo strogo kontrolisano i sadrzajem i vremenski.
Pa sta znaci "ne treba im braniti" i "strogo kontrolisano", izvinjavam se, ali ovo je kontradiktorno. Ako vas deca uhvate u ovakvim konstrukcijama kuku vama.
Moj klinac je, naravno, u jednoj fazi (imao je 4 godine), "poludeo" i hteo da igra po ceo dan. I tu je nastupio kljucni sukob strategija moje supruge i mene. Ona je bila za vremensko ogranicavanje, a ja sam tvrdio da samo treba izdrzati par nedelja i da ce se smiriti. Uz velike otpore prihvacena je moja koncepcija i upravo se to dogodilo, ludeo je nekoliko nedelja, a onda se vratio biciklu, kockicama, crtanju i slicnim konvencionalnim igrama.
Sada igra umereno, u proseku oko 1 h dnevno i to ne u kontinuitetu. Nije nervozan, niti frustriran, ne gleda u komp kao u zabranjeno voce.
Za dve godine bice bolji igrac od mene, sasvim sigurno ;).

Rainman 2, Rainman 3,
Kao the Kangaroo,
Crock 1 , Crock 2,
Taz Wanted

Ovo je deo obaveznog stiva za devojcice/decake.
Licno iskustvo.

Poslednja izmena:
Moja cerkica od pet i po godina pika Ice Age 3,Mr.Bean,Tarzana,Bratz,SuperCow,Barbi-imas brdo igara sa Barbi,Noddy,Winx,Super Spijunke...

Uzmi joj ovo,sitnica je,a ako joj se ne svidi možda će se tebi svideti (meni jeste).
Moja dva klinca sada pikaju ovo dok im ne uzmem onu novu.

Sheep Dog'n Wolf
http://www.sk.rs/2001/10/siop04.html

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Probao sam ,a i moji sinovi, ovu novu Disney igru G-Force.

Igra je po meni super.
Vodite hrčka Darwina koji je "Sam Fisher" po profesiji,a koji koristi Jet Pack da bi dosegao visine,puca,skače,sakuplja predmete,a gde ne može da se provuče poziva u pomoć drugog agenta muvu (zaboravih joj ime).

Grafika je za ovakvu vrstu igara na zavidnom nivou.
Stvarno me je prijatno iznenadilo ovo ostvarenje.

Poslednja izmena:
Probao sam ,a i moji sinovi, ovu novu Disney igru G-Force.

Igra je po meni super.
Vodite hrčka Darwina koji je "Sam Fisher" po profesiji,a koji koristi Jet Pack da bi dosegao visine,puca,skače,sakuplja predmete,a gde ne može da se provuče poziva u pomoć drugog agenta muvu (zaboravih joj ime).

Grafika je za ovakvu vrstu igara na zavidnom nivou.
Stvarno me je prijatno iznenadilo ovo ostvarenje.

Dacu je mojim curama na testiranje, samo se vrnem s posla.
U radnjama je igra UP, radjena po filmu.

E,stvarno lepo izgleda ova G-force!Lepa grafika,a i radnja nije losa:d.Ako moja cerkica nebude htela da je odigra mozda je i ja obrnem:p

Pa sta znaci "ne treba im braniti" i "strogo kontrolisano", izvinjavam se, ali ovo je kontradiktorno. Ako vas deca uhvate u ovakvim konstrukcijama kuku vama.
Moj klinac je, naravno, u jednoj fazi (imao je 4 godine), "poludeo" i hteo da igra po ceo dan. I tu je nastupio kljucni sukob strategija moje supruge i mene. Ona je bila za vremensko ogranicavanje, a ja sam tvrdio da samo treba izdrzati par nedelja i da ce se smiriti. Uz velike otpore prihvacena je moja koncepcija i upravo se to dogodilo, ludeo je nekoliko nedelja, a onda se vratio biciklu, kockicama, crtanju i slicnim konvencionalnim igrama.
Sada igra umereno, u proseku oko 1 h dnevno i to ne u kontinuitetu. Nije nervozan, niti frustriran, ne gleda u komp kao u zabranjeno voce.
Za dve godine bice bolji igrac od mene, sasvim sigurno ;).

isti slucaj kod mene. mali ima 4 godine i vec su ga "prosle" igrice - COD 4 i 5 uglavnom. sad povremeno sedne i "opali" po koju misiju :)

Vrh Dno