Ne potcenjujte decu i ne preporucujte neke debilne flash igrice. Oni vole da igraju ono sto vole i njihovi roditelji.
Iz ličnog iskustva, decak od skoro 6 godina, preporucujem:
1. Heroes III
2. Voznje tipa Flat out
3. Pucacine (znam da se mnogi nece sloziti, ali to je surova istina, oni vole da puckaju)
E sad, nemam iskustva sa devojcicama, mozda je tu drugacija situacija...
Halo: Combat Evolved.
samo strogo kontrolisano i sadrzajem i vremenski.
Pa sta znaci "ne treba im braniti" i "strogo kontrolisano", izvinjavam se, ali ovo je kontradiktorno. Ako vas deca uhvate u ovakvim konstrukcijama kuku vama.Ne treba nikako braniti deci da igraju igre, naravno samo strogo kontrolisano i sadrzajem i vremenski.
Za dve godine bice bolji igrac od mene, sasvim sigurno.
Niko da pomene TETRIS![]()
Probao sam ,a i moji sinovi, ovu novu Disney igru G-Force.
Igra je po meni super.
Vodite hrčka Darwina koji je "Sam Fisher" po profesiji,a koji koristi Jet Pack da bi dosegao visine,puca,skače,sakuplja predmete,a gde ne može da se provuče poziva u pomoć drugog agenta muvu (zaboravih joj ime).
Grafika je za ovakvu vrstu igara na zavidnom nivou.
Stvarno me je prijatno iznenadilo ovo ostvarenje.
Pa sta znaci "ne treba im braniti" i "strogo kontrolisano", izvinjavam se, ali ovo je kontradiktorno. Ako vas deca uhvate u ovakvim konstrukcijama kuku vama.
Moj klinac je, naravno, u jednoj fazi (imao je 4 godine), "poludeo" i hteo da igra po ceo dan. I tu je nastupio kljucni sukob strategija moje supruge i mene. Ona je bila za vremensko ogranicavanje, a ja sam tvrdio da samo treba izdrzati par nedelja i da ce se smiriti. Uz velike otpore prihvacena je moja koncepcija i upravo se to dogodilo, ludeo je nekoliko nedelja, a onda se vratio biciklu, kockicama, crtanju i slicnim konvencionalnim igrama.
Sada igra umereno, u proseku oko 1 h dnevno i to ne u kontinuitetu. Nije nervozan, niti frustriran, ne gleda u komp kao u zabranjeno voce.
Za dve godine bice bolji igrac od mene, sasvim sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari