Šta je novo?

Preporuka igara za decu

Moram da dopunim moj slucaj. Naime, sada sam zabrinut jer moj sin skoro uopste nece da se igra na kompjuteru (sada ima 6 godina i 2 meseca). Ja ga podsticem, instaliran nove igrice, medjutim on zeli da ide napolje sam i po ceo dan vozi trotinet. Sada nedeljno odigra oko 1h na kompu. Izgleda, nece biti nista od profi igraca CS. Najgore od svega je sto je poceo da crta sa mojom suprugom i to po nekoliko sati dnevno (uzaludno upozoravam na stetnost flomastera).
Ljudi ne zezam se, ovo je posledica neogranicavanja dece i pustanja na slobodu.

Moram da dopunim moj slucaj. Naime, sada sam zabrinut jer moj sin skoro uopste nece da se igra na kompjuteru (sada ima 6 godina i 2 meseca). Ja ga podsticem, instaliran nove igrice, medjutim on zeli da ide napolje sam i po ceo dan vozi trotinet. Sada nedeljno odigra oko 1h na kompu. Izgleda, nece biti nista od profi igraca CS. Najgore od svega je sto je poceo da crta sa mojom suprugom i to po nekoliko sati dnevno (uzaludno upozoravam na stetnost flomastera).

Šta ima loše u crtanju?
Možda će postati art dizajner u igrama :D
Ili mu ti ukaži na čari crtanja i modeliranja na računaru :type:

A možda ga i to pusti,pa se okrene kompu opet,ili nečem trećem.
Neka radi šta hoće,samo neka je živ i zdrav i da ne bude derpe :d

Poslednja izmena:

Meni ovaj post zvuči kao neka žešća z...ancija :). Roditelji sanjaju o deci koja ne otpadaju satima uz računar :)

Svaka cast, batice.
to je carski, jer za komp ce imati vremena. Ne sin ti nije nista cudan, samo je savrsen.
bolje da pika loptu i trotinet. I niko nije postao ****** on flomastera, veruj mi.

Bežite od ovoga u širokom liku.
Skoro nisam video ovakav smor od igre.

Grafika je ružna, komande nezgrapne i predefinisane, kamera tupava, priča i glasovi usiljeni, likovi krajnje neubedljivi. Strašno :wall:
I na svakih 5 minuta igranja in game cinematic koji nema ni kapi interesantnoga u sebi.

Inače, siže igre je da vas Beli zec vraća malte ne na silu u Wonderland zbog radi pomoći njenim stanovnicima od uzurpatora kraljice.
Igrao sam ovo oko 45 min i ne pada mi na pamet više. Ne znam zašto sam se i toliko baktao ovime. Sve kao mislim prokinuće na bolje. Kad ono, šipak.
I deci je krajnje nezanimljiva, a i nezgodna za igranje (bar mojoj - jedan sin mi ima 6, a drugi 11 godina).

Poslednja izmena:
Jos nemam dete, ali bih voleo da se dodajem loptom sa detetom ili nesto slicno, da vozimo bicikl... Sto se tice video igara, mislim da bih probao prvo da navucem dete na neke logicke igre. Sta znam... Samo kazem kako bih voleo da bude.
Mozda je bolje detetu dati Photoshop, nego CoD.. ;)

Niko od vas izgleda nije probao kašice za bebe. Ono što je nama ukusno njima nije i obratno.

Jos nemam dete, ali bih voleo da se dodajem loptom sa detetom ili nesto slicno, da vozimo bicikl... Sto se tice video igara, mislim da bih probao prvo da navucem dete na neke logicke igre. Sta znam... Samo kazem kako bih voleo da bude.
Mozda je bolje detetu dati Photoshop, nego CoD.. ;)

nemam ni ja ali bih pre poterao vani nek juri loptu i dere kolena nego da sedi za kompom..
mi smo ratovali drvenim pushkama do 10-te godine (lupam), stari mi donio gumenu papovku od 4,5 kg za vezhbanje iz vojske, jes da sam je vukao (nisam mogao da je drzhim) ali bio sam najvecha faca u ulici :d

elem @ tema - siberia 1 i 2 - no violence ;)

za malu decu, a i za veliku decu.. odusevila me : Crayon Physx deluxe

Nazad
Vrh Dno