Šta je novo?

Preporuka do 180 evra

Vista

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core 15-13600K + BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
ASUS PRIME Z790-A WIFI
RAM
Kingston Fury 32GB Renegade DDR5 6000MHz CL32
GPU
MSI GeForce RTX 3080Ti Gaming X Trio
Storage
Kingston Fury 1TB Renegade M.2
PSU
SEASONIC Focus PX 850W
Kućište
BE QUIET! Pure Base 500DX
Monitor
Samsung Odyssey Neo G7 + Asus VG248QE
Miš & tastatura
Logicetch G502 + Hama uRage Cyberboard
Ostale periferije
Sony WH-1000XM5
Laptop
MacBook Pro M1
Dakle kao sto sam u naslovu teme napisao, molio bih za neku preporuku do 180 evra..
Iskreno najvise sam se zagrejao za HTC Tattoo, jer mi se dosta svideo Android kao OS, a i fon mi je dopadljiv na oko, pa bih zeleo da cujem jos nekog ko se malo vise razume u telefone sta mi je ciniti, zanimaju me i polovni telefoni u ovom cenovnom rangu..
Hvala unapred :banana:

Jel si razmisljao o HTC Magic-u? Mnogo je bolji od Tattoo-a i moze da se nadje za 200e po oglasima (nov)... I ja sam prvo planirao sa uzmem tattoo zbog nize cene ali sam video da za neku malu razliku mogu da uzmem Magic koji je 3x bolji. Nisam ga jos uzeo jer se lomim izmedju Magic-a i LG KU990... Da Magic ima blic uzeo bih ga bez razmisljanja :d

Poslušaj Owerburn-a i pazari Magica. U sličnim razmišljanjima sam i ja bio pre par meseci, kupio sam Magica za 190€, starog 6 meseci, kao nov, sa garancijom i mogu ti reći da sam prezadovoljan. Na njemu trči CursorSence i sve radi bez greške (barem ono što meni treba :)). Prvi sledeći na listi bi bio Hero, ali ti premašuje budžet za nekih 70€.

Prati oglase, pojavi se Magic nekad i za manje para, tipa 160-170...
Kad se pojavi Android 2.1 za Hero (što je najavljeno za jun, posle ko zna koliko odlaganja), pojaviće se i za Magic.

Ekran na Magicu je mnogo, mnogo bolji nego na Tattoo. Kapacitivni i veća rezolucija, Tattoo 240x320, a Magic 320x480. Mnogo znači, što zbog kvaliteta prikaza, što zbog podržanih aplikacija. Na kapacitivnom imaš multitouch i pinch zoom (valjda se tako kaže :)).

@Owerburn: Što se tiče tog LGa, nisam ga koristio, ali ako ti je blic toliko bitan na telefonu... :). U stvari možeš i to lako da rešiš, kupiš za 150 din. onu LED baterijsku lampicu i udri :d ;)

ma ni magic nije neko booom resenje ako vec trazi starog androida za 200 evra moze da bira samsung i7500 galaxy,kojeg magic moze da ljubi u .... ,medjutim ne znam koliko si upoznat sa cinjenicom da za sve nabrojane jos uvek ne postoji a verovatno ga nece ni biti update za android 2.1 a pojedini vec imaju 2.2 .... moj predlog samsung i5700 spica mozes novog da ga nadjes do 200 evra i ima update za 2.1 jedini minus...kamera nema blic :)

Hvala ljudovi na savetima.. a sto se tice telefona, necu ga koristiti u neke sad "profesionalne" svrhe da kazem, nego cisto za promenu, a i malo zbog faxa, prepisivanje ovo ono, snalazenje :p
Razmisljao sam i o Magic modelu, mada vec duze vreme ga ne vidim u oglasima pa sam digao ruke od toga, sad iskreno razmisljam mozda da sacekam jos malo i dodam tu "jos koji dinar" i sebi pazarim Hero model.. ali sto se vise raspitujem sve vise sebe bacam u rebus, i u razmisljanje koji telefon sebi uzeti, iskreno eci peci pec ce ovde najverovatnije presuditi :d hvala vam na savetima jos jednom

Hvala ljudovi na savetima.. a sto se tice telefona, necu ga koristiti u neke sad "profesionalne" svrhe da kazem, nego cisto za promenu, a i malo zbog faxa, prepisivanje ovo ono, snalazenje :p
Razmisljao sam i o Magic modelu, mada vec duze vreme ga ne vidim u oglasima pa sam digao ruke od toga, sad iskreno razmisljam mozda da sacekam jos malo i dodam tu "jos koji dinar" i sebi pazarim Hero model.. ali sto se vise raspitujem sve vise sebe bacam u rebus, i u razmisljanje koji telefon sebi uzeti, iskreno eci peci pec ce ovde najverovatnije presuditi :d hvala vam na savetima jos jednom

imam iste muke,i kako se odlucim za neki model ovde mu odmah nadju nesto da ne valja zato sta da ti kazem,vidi sta tebi licno naj stoji i bez puno razmisljanja to uzmi,ako vec nisi neki napredni user zasto ne neka nokia tipa 5530 5800 ??? jeste da je android android ali izgubices dobro vreme da sastavis neke stvari :) 5530 mozes nov za 190 eu da porucis sa neta na mobilnishop.com cini mi se :)

imam iste muke,i kako se odlucim za neki model ovde mu odmah nadju nesto da ne valja zato sta da ti kazem,vidi sta tebi licno naj stoji i bez puno razmisljanja to uzmi,ako vec nisi neki napredni user zasto ne neka nokia tipa 5530 5800 ??? jeste da je android android ali izgubices dobro vreme da sastavis neke stvari :) 5530 mozes nov za 190 eu da porucis sa neta na mobilnishop.com cini mi se :)

jel verujes da sam bas malo pre dok sam gledao po oglasima zapazio tu nokiu ali kazem ti radije bi uzeo neki HTC, nabacim slajdove na njega a ima bolesno dobar zum, i na faxu bi se razvalio od prepisivanja i prolazio laganeze neke glupe predmete sto trebam da ucim kao mentol... nzm jos, sacekacu jos malo i videti sta mi je najbolje... ,)

jel verujes da sam bas malo pre dok sam gledao po oglasima zapazio tu nokiu ali kazem ti radije bi uzeo neki HTC, nabacim slajdove na njega a ima bolesno dobar zum, i na faxu bi se razvalio od prepisivanja i prolazio laganeze neke glupe predmete sto trebam da ucim kao mentol... nzm jos, sacekacu jos malo i videti sta mi je najbolje... ,)

pametno razmisljanje :D

Nama na faxu stavili ometace, tako da ne mogu da mi pomognu ni 100 magica :mad:

Ma ne brate onaj fazon sa bubicom, nego stavim slajdove brate na njega, i lepo cepam sta mi treba, a bogu hvala sve sto ti treba imas na tim slajdovima, i nadjes lako, prepises, dobijes 6icu, odes napijes se, polomis telefon i budes srecan ko nova godina :-devil-:

Iako je mator thread, ne mogu da odolim . poređenje 5800 i 5530 sa Android telefonima je u najmanju ruku smešno i neozbiljno. Imao sam 5530 i poželeo sam da ga prodam posle 10 dana (i otišao je posle mesec) jer je Symbian na touch ekranima nešto najgore što postoji u svetu mobilnih telefona.

Nazad
Vrh Dno