Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ako ces da igras tocu i nfs onda ti i nije preko potreban volan
Da me ne shvatite pogresno, volim ja nfs ali realno stvarno nije potreban volan, igra se lepo i na tastaturi. A Toca, bolje da se ne izjasnjavam sta mislim o toj igri.
najverovatnije danas uzimam Logitech Driving Force Pro (polovan cisto da mi ne zamerate sto ne uzimam MOMO) prva igra ce verovatno biti ToCa posto nju trenutno skidam a posle cu potraziti neku realniju simulaciju.
e da jos jedna stvar je dovoljno A64 2800+ 1Gb rama i Ati 9550 za ToCa?
Volan u ruke GT Legends u komp........:beat: Ako ne onda ToCa ili NFSMW i neku tastaturu za :smash: ,a konfiguracija koju imaš će naravno izgurati te igre,ne na high ali ok ...
ako imas brz net skini demo sa rfactor.net a resenje potrazi ili nadji da od nekog narezes. Imas gomilu modova i staza za igranje tako da igra tesko da moze da dosadi dosta dugo vremena
net imam brz pa cu ga skinuti ... a na volan sam se napalio ko malo majmunce
jel se jos vozi svake nedelje ona nacionalna klasa? probao ja to pre ali imao samo tastaturu pa nije bilo interesantno. ima li neko link ka tom forumu?
ovi su ludi ovo pise na sajtu :
# Runs Best With Intel Core 2 Duo E6600 processor
# Windows XP
# 2048 MB RAM
# Geforce 7900 GT or Radeon X1900 GT
# 256 MB video RAM
# DirectX 9.0c
# 2.0 GB of hard drive space for installation
# Internet connection required for one-time activation