Šta je novo?

Preporucite mi mobilan - GPRS+BlueTooth/IR+normalan izgled

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
...a da nije T610.

Hvala!

Nokia 6600 fenomenal telefon.

P900 je jos i bolji :mrgreen:

Od skupljih imas jos Z600, a od onih pristupacnih simensov S55 i SE T68i. T68i je vec legendaran ;)

Mada ne znam zasto je BT neophodan uslov. Ja imam IC adapter i uspesno se igram sa mojom nokijom.

Pozdrav!

Btw. 6310(i) je odlican telefon sa BT.

dobre te nokie, BT i meni od 5110 :D

t68i ima sve sto treba da ima,problematicna moze biti gustina tastera...

Ako treba da ima ili BT ili Ir onda 6610 ili 6510. Imao oba i fenomenalni su!Shto kaze Mishko i 6600 je fenomenalan telefon - ono je chudo, malopre sam se igrao sa istim! Ajde ti to ipak malo uokviri (do koliko novca) i reci zashto ne t610 ako nije tajna (nema ni veze ali me zanima). Kljuchno pitanje je jel ti trebaju i BT i IR ili jedno od ova 2?

Hvala svima na sugestijama!

Treba mi ili BT ili IR... 'ocu da povezem Palm sa telefonom, da bih mogao da proverim/posaljem mail. Ako mogu da biram, radje bih koristio BT jer onda ne moram da imam opticku vidljivost izmedju.
Naravno, meracio sam T610 i zakljucio da je najbolja kupovina. Telefon je lep, ima sve sto mi treba i prihvatljive je cene, ali sad kad treba da ga kupim u Beogradu prodavci me :hump: Na internetu daju jednu cenu, kad ih nazovem kazu mi drugo, a kad odem da kupim ispostavi se da nemaju telefon. E to mi je vec malo previse :cuss:
I zato sad trazim alternativu.
Treba mi telefon koji normalno izgleda, ima GPRS i - BT ili IR.

Recimo da ne bih davao vise od 300€ za telefon.

Ako ti ne treba neko ludilo preporuchio bih takodje 6100! Stvarno je lep telefon, dosta funkcija i ima ono shto ti treba! Ipak bih preporuchio da se malo potrudish oko t610 jer je fon odlichan> Pojuri ga malo vishe ili sachekaj malo jer mislim da vredi svaku paru. A ako mislish da je sve jedno BT ili IR greshish...Kada sam jednom "napustio" Ir vode mislim da mi tamo nema povratka. BT rula cheers

Kupio T610 :happy:
Logic Shop, 230€. Kr@eni su neopevani!
I da, pola stvari ne ulazi u garanciju :rolleyes:
Display, baterija... mislim da su jedino dugmici pokriveni - njih covek samo da pojede, drugo nista ne moze da im se desi!

cekaj, cekaj, cekaj, displej ne ulazi u garanciju?!?!?
Nemoj da na kraju bude "ostali samo dugmici"....mada i oni cesto riknu na pojedinim modelima zbog SMSovanja ;)

Tebi zoni T610 nije lep ? :D

Nokia 6600 je prelep, mali i odlican, ali je 6310i bolji stim sto je veci, pa ti biraj...

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Nokia 6600 je prelep, mali i odlican, ali je 6310i bolji stim sto je veci, pa ti biraj...

Poz.

Jel si ti siguran da znash shta prichash?

driver je napisao(la):
Tebi zoni T610 nije lep ? :D

Pitanje nije upuceno meni, ali ajde da se oglasim: grozan je!

Matrix je verovatno pomesao 6610 sa 6600 :D

Po hiljaditi put: UKUSI SU RAZLICHITI!!!
A 6610 sa "malchice" razlikuje od 6600 :beat:

Tacno tako 6600 je malcice veci,lepsi,fukncionalniji,tezi,ima vise memorije.....

Nisam mogao da cekam... telefon mi stvarno treba.
A drugo, ta ko bi docek'o T630!?

Dobro je ovako kako je ispalo. I bilo bi jos bolje da nisam imao losa iskustva sa prodavcima.

PS. Solidno izgleda 6600... ali 'mnogo je kume'... 430€, i na kraju dobijes samo telefon. Sta u tom telefonu ima sto toliko vredi?

PJ je napisao(la):
...

Pitanje nije upuceno meni, ali ajde da se oglasim: grozan je!

Matrix je verovatno pomesao 6610 sa 6600 :D

Vidi se da imash osecaj za lepo :)
Telefon je ne jedan od najlepshih, nego je u isto vreme i originalan dizajn, elegantan i kulturan, a to je mnogo teshko uraditi...nokia ako ne lichi na klasichan tel (3210 trip), ne lichi ni na shta, tako da malo razmisli :)

Genghis Khan je napisao(la):
...

Neo_Matrix je napisao(la):

Poz.

Jel si ti siguran da znash shta prichash?

Treba da se okaci neki sticky da ljudi posle slava, krstenja, i ostalih alkohol full proslava (D) , ne idu na bench .

Da, pomesao sam 6610 i 6600, ali i dalje stojim iza toga da je 6310i mnogo dobar... I izvinite za ove offtopike koje sam ja izazvao...

Poz.

Kako se formira baterija, T610?

Mozda da probas da ga stavis na punjac ? :)

Pozdrav!

Ne, vec sam smislio da ga stavim u akumulaciono jezero...
Samo me zanima, koliko da ga drzim?

Vrh Dno