Šta je novo?

Preporucite mi mobilan - GPRS+BlueTooth/IR+normalan izgled

minketa je napisao(la):
Kako se formira baterija, T610?

:rtfm:

U uputstvima za SE telefone piše da inicijalno punjenje traje 4h. Kod jednog telefona mi se to učinilo malo, kod drugog sam to ispoštovao,
baterije im drže otprilike podjednako. Ako baš hoćeš stavi ga preko noći trebalo bi da bude dovoljno.

Pa generalno za telefone je 12h punis (iako se on ranije napuni), pa praznis do kraja i tako 3 puta...

Poz.

Neko mi je negde rekao da su u Hanoveru rekli da treba 3x po 15 sati sa ugashenim telefonom! Tako se kao postizu najbolji rezultati. Mislim da je to bilo na Nokia shtandu (tako su mi rekli - koliko je tachno nemam pojma)!

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa generalno za telefone je 12h punis (iako se on ranije napuni), pa praznis do kraja i tako 3 puta...

Poz.

To ne mora da znaci...Zavisi da li je baterija litijum-jonska, nikl-kadmijumska, litijum-polimer itd...

Nije to sve isto kao sto izgleda (Baterija kao baterija :) )

kako nije....baterija je baterija...mercedes je mercedes :)

Za Litijum Polimersku bateriju kakvu ima T610 potrebno je puniti 3 x 15 sati sa UGASENIM telefonom. E sad, sada ce se neko zapitati zasto 15 sati kada se Li-Pol baterija sama "iskljuci" kada je puna (znaci posle 2-3 sata u normalu), ali tako kaze user's manual koji treba postovati. A to za ugasen telefon, je sasvim na mestu.

ZoNi spomenu T630, pa to je isto s. drugo pakovanje.
Ima jedino bolji display (nije STN pa se i bolje vidi na suncu).
A dizajn, pa ako ti je ruzan T610 onda bi trebalo i T630 da bude zar ne? :rolleyes: Izgleda da nisi ni video T630.

driver je napisao(la):
kako nije....baterija je baterija...mercedes je mercedes :)

Da, to su smislili oni koji voze 123-jke (tzv. model ciganska sreca :mrgreen: ), a ne ovi sto voze 124-orke ili ne daj Boze SLK ili S Mercedese :mrgreen:

Isto kao sto su i slogan "vazno je ucestvovati" smislili oni koji redovno gube :mrgreen:

Delimire, 124ka je takodje mnogo mator Mercedes :)
Posle njega, izasle su jos po dve generacije, C, E i S klase.
Jedan A, jedan SLK, jedan SL, jedan CL i dva CLK.
I da, i novi C SportCoupe.
Vito i Viano kombije i kamione necemo sada da pominjemo :)

Mislim, de nadje 124ku, koja jeste odlican auto, ali je vec ihahaj matora :)

Pozdrav!

delimir je napisao(la):
...

Da, to su smislili oni koji voze 123-jke (tzv. model ciganska sreca :mrgreen: ), a ne ovi sto voze 124-orke ili ne daj Boze SLK ili S Mercedese :mrgreen:

Isto kao sto su i slogan "vazno je ucestvovati" smislili oni koji redovno gube :mrgreen:

Ahahah! :beat: ali "ciganska sreca" :mrgreen:

@Sasa: Dobro, vidimo da se razumes u auto-moto ;P

Ljudi, je l' radi GPRS na 064 prepaid?
Probao sam search, ali ne nadjoh konkretan odgovor...

A, je l' ima uputstvo za koriscenje za T610 negde na internetu, da se skine?

Radi

minketa je napisao(la):
Ljudi, je l' radi GPRS na 064 prepaid?
Probao sam search, ali ne nadjoh konkretan odgovor...
GPRS radi ako za "APN" stavis MMS umesto GPRSWAP kao sto pise na zvanicnom sajtu.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
1. ZoNi spomenu T630, pa to je isto s. drugo pakovanje.

2. Ima jedino bolji display (nije STN pa se i bolje vidi na suncu).

3. A dizajn, pa ako ti je ruzan T610 onda bi trebalo i T630 da bude zar ne? :rolleyes: Izgleda da nisi ni video T630.

1. he, he... slazem se da je isto s**** :D

2. da, da... znam i to... dodata mu je i neka sitnica u meniju, i izmenjeni tasteri... inace, ekran na T610 je prilicno los...

3. hm... uzivo? nisam ga vid'o uzivo, ali na slikama jesam... meni je mnogo lepsi od 610 (kojeg sam video uzivo)... uzgred, ko da je nama ("Internetovcima") tesko da vidimo neku takvu slicicu?!?!?!?

http://www.sonyericsson.com/t630/
http://www.mobiledia.com/forum/topic6594.html

Definitivno o ukusima ne treba raspravljati.. :) T610 i T630 su isti po spoljasnjem gabaritu, tako da zaista ne vidim zasto ti je toliko lepsi T630, no nije ni bitno ;)

Ne moras da ga drzis, stavi ga na radni sto ili tako nesto!

Vrh Dno