Šta je novo?

Preporucite mi igru sa temom lova

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Da vas vidim sad cenjeni gameri :D

Znaci, preporucite mi neku dobru igru simulacije lova, da je sto realnija i lepsa... Zahvalan unapred :)

Trophy Hunter 2007, Cabelas Season 2006, Cabelas Buck Hunt 2008...

Wow > class: Hunter

shalu na stranu, zashto bi iko pravio igru sa temom lova ? ne verujem da postoji ishta tako, jer je i u ril lajfu besmisleno da ti "ratujesh" protiv srne sa remingtonom 700, kamoli a kompjuterom.

ako ti je gusht da igrash stalth prilaze sa ischekivanjem i uzbudjenjem, onda uzmi Assasins creed.

edit: eto, nisam bio u pravu ...

Poslednja izmena:
Khm, pa probaj ti u ril lajfu da je ulovish:p
Da je to tako lako, jadne zivuljke bi izumrle.
Uostalom, ako ljudi mogu da umru, shto ne bi i zivuljke?
Na kraju krajeva, ljudi su samo sofisticiranije zivotinje:p

Opet bolje virtuelno nego realno:)

Poslednja izmena:
постоји и игра са тематиком лова, не могу да се сетим тачног назива, али ловиш диносаурусе, много је добра :Д

едит: мислим да је у питању carnivores, али нисам сигуран

Poslednja izmena:
Hunting Unlimited 2008

Deer Hunter

Counter Strike? :d

Ma dajte postoji bas gomila igara sa temom lova
i ja sam se cudio sto ih toliko prave ne moguce da je to toliko zanimljivo (ali izgleda da meni nije ) ima onome kome jeste

Zaboraviste na TUROK ;) nije najrealnija ali je lov :)

navijam za trophy bass ili tako nesto, secam se sa PS1 pecanje je u pitanju
znaci neverovatno kolko smo se napecavali nocima i nocima i cak jednom konzolu spojili sa epson projektorom pa ju ju ju ludnica ispala sa ovom ko bi reko ultra jednostavnom a zaraznom igrom

mislim i da je za pc izasla a tacan naziv se ne secam vise :D

Deer hunter. I meni je jedno vreme palo na pamet da se igram lova pa sam uzeo ovu igru. Možeš da ideš na konju ili na motoru na četiri točka, ili da
vabiš srne sa nekim trubicama. Nije loša uopšte ali meni brzo dosadilo :D. Ipak sam više za stari dobri AK-47

Poslednja izmena:
Vrh Dno