Šta je novo?

Preporucite mi graficku

Bloodymir

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
604
Kupio bih neku graficku koja moze dobro da odradi posao na 4x agp-u...
E, tu mi traba vasa pomoc dajte mi neku preporuku ali i da to sto preporucite moze da se nadje novo ili povoljno sve jedno...Rece mi neko da bih bio prezadovoljan Ati Radeonom 8000. Jos samo da mi je rekao da niko ko ga ima (a takvi su retki) nece da ga proda...

Bloodymir je napisao(la):
E, tu mi traba vasa pomoc dajte mi neku preporuku ali i da to sto preporucite moze da se nadje novo ili povoljno sve jedno...Rece mi neko da bih bio prezadovoljan Ati Radeonom 8000. Jos samo da mi je rekao da niko ko ga ima (a takvi su retki) nece da ga proda...
Pa ne verujem da neko ima Radeon 8000. 😀 . 8500 ces teze naci, malo ih ima. Ako si mislio na 9000 (pro) ne bi trebalo da bude problem. Pusti oglas i naci ces nesto sigurno.

druze da ti ja kazem kupi za male pare GF4MX-4x0 pa se igraj sa njom do mile volje!
mozes da je klokujes i da przi sve igre, a nece ti je biti zao jerbo je jeftina!

ToxiC je napisao(la):
druze da ti ja kazem kupi za male pare GF4MX-4x0 pa se igraj sa njom do mile volje!
mozes da je klokujes i da przi sve igre, a nece ti je biti zao jerbo je jeftina!
A sta je sa prince of Persia the sand of time? a deusex 2 ??? i jos brdo novih
naslova koji nadolaze a nisu kompatibilni sa gf4 MX. Moj savet ATI 8500 ili 9000pro agp 8x je i onako samo mrtvo slovo na papiru.

8500 je keva 😀

ToxiC je napisao(la):

Da sam znao ovo ne bih kupio FX5900 :d . Ako hoce da se igra ipak ce morati nesto bolje da pazari. Preporucujem polovan GF4 Ti4200.

Eto mogao si pre par dana da kupis za 70 eura ATI 8500 all in wonder od onog momka iz Velikih Radinaca
..fina karta mozes da se igras ko covek a kad ti dosadi igranje mozes preko tv tunera da gledas spanske serije ili prenos iz skupstine 😀

Ja ti preporucujem polovnu ti4200. Mislim da je to ubedljivo best buy u svemiru. Naravno ako nadjes.

Inace, bilo bi dobro da kazes koji ti je budzet, jer ce ljudima biti mnogo lakse da ti preporuce karticu koja ti odgovara.

Ma kakav ti4200... pojedinci za nju traze 70-80 eura i to sve kao "birani primerci" za te pare moze da kupi taj 8500 AIW. cujem da je neko otkupio skoro sve karte od onog tipa i uskoro ce se naci u oglasima ili na pc berzi . Isplati se dati 80 eura za takvu kartu. skoro sam procitao da je neko prodavao Silura za 50 eura, e to je realna cena(do duse bez coolera). Kad djavo jednog dana odnese dx8.1 ako uzme 8500 ostaje mu bar dobar 2D a sa ti4200 moze da vezba "trojke" u obliznjem kontejneru.

Paradigma je napisao(la):
Da sam znao ovo ne bih kupio FX5900 :d . Ako hoce da se igra ipak ce morati nesto bolje da pazari. Preporucujem polovan GF4 Ti4200.
Sto se mene tice... 5900sp/xt pa na gore ili 9700 pa na gore 🙂
Sve ostalo je po meni otislo u istoriju 😀
Za coveka je 9200 128 mb 128 bit.

Poslednja izmena:
GoranM je napisao(la):
Sto se mene tice... 5900sp/xt pa na gore ili 9700 pa na gore 🙂
Sve ostalo je po meni otislo u istoriju 😀
Za coveka je 9200 128 mb 128 bit.

Tako je ali ako mu odgovara nesto izmedju eto zgode. :d

Bloodymir je napisao(la):

Bez dileme: MSI FX5900SP ViVo (256-bit) 400/700, 8 cevovoda itd itd.

Mislim da je ovo definitivno best-buy. U Pak*mu kosta 185 evra. Ja sam je kupio i *veoma* sam zadovoljan. Za iste pare mozes jedva da kupis kakvog Radeon-a 9600XT, koji je ipak dosta slabiji od FX-ice.

To je apsolutno tacno pod uslovom da preboli da za duplo manje para moze da uzme Ti4200.

Kazi koliko para imas pa da te "gadjamo" sa modelima, da se prepucavama sta je bolje i ko sta voli i tako u nedogled ... :d

Nazad
Vrh Dno