Šta je novo?

Preporucite Mi Dobar p2p program

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Treba mi p2p program prvenstveno orijentisan ka muzici TACNIJE PSIHODELIJI ali dobro sad nemora i kafu da kuva😀 Mislim ko ima dosta iskustva sa tim share programima zna sta se najvise na kom moze naci tacnije od drugih usera moze kopirati. Kao sto sam vec rekao posebno me interesuje PSIHODELIJA.
Inace vec koristim Shareazu i iMesh kao i DC++ ali mi nesto taj DC++ ne lezi mi dobro nisam navikao na njega i mozda mi se cini ali malo je kao da je spor kad je u pitanje preuzimanj u poredjenju sa ova 2 prethodna programa, iako skidam sa korisnika koji ima dosta dobre brzine. Program je dosta dobro zamisljen ali mu treba dosta poliranja da bi bio savrsen.
E sad ova dva prethodna uglavnom ispunjvaju moje uslove ali neki izvodjaci jedva da mogu se nadju i to ako nadjem pesmu uvek je ima jedan user i stalno sam na cekanju npr Altom, Raja Ram, Electric Universe misli ako neko slusa ovu vrstu muzike znace o cemu pricam...

Najlaksi za rad i podesavanje, cak nemoras ni da serujes brzina ce biti nepromenjena:

Limewire

Ja sam za uTorrent. Perfektno mi odrađuje sve što mu dam.🙂

ja koristim Azureus za torrente ali zato sto sam uspeo da nadjem kineski sajt gde izbacuju po 10 albuma dnevno i to skoro sve sto me zanima - a u pitanju je klasika (za neverovati). inace za egzotiku koristim emule mada bih rekao da limewire moze bolje da ti posluzi

Za muziku kako rece ranije najbolji je Limewire, najbrzi je. Za serije koristim Bit Comet, dok bas kad nemogu nesto da nadjem koristim eMule (www.zoozle.com kako pretrazivac), ali je on najsporiji jer brzina raste sa duzinom ostajanja na mrezi, sto si duze online i od tebe vise skidaju raste ti prioritet pa tako i brzina.

Koliko sam citao jeste Lime najbolji za muziku ali ne koristim ga pa ne mogu da tvrdim.

Poslednja izmena:
Limware + dc sve sto treba 🙂

Da li neko koristi soulseek, znam da je nekad bio super bas za veoma retku muziku ali ga nisam koristio jedno 2 godine tako da ne znam kakva je sad situacija.

http://www.slsknet.org/

Za muziku Soulseek, veoma prijatno iznenadjenje /lak,brz/, za sve ostalo BearShare Pro

Ijao ijao ijao... A sta fali DC++? Apsolutno sve sto mi je ikada trebalo sam nasao preko njega.. Koliko se secam [odavno sam ga koristio] Limewire ne moze da skida cele albume? Ako gresim, ispravite me.

Ne fali nista. Svako bira prema svojim potrebama. Jednom davno sam citao da je Limeware najbolji za muziku a to i covek trazi.

Probaj da nadjesh Limewire PRO. Mnogo je bolji od free verzije (bolje pretrazivanje, vise rezultata, lepshi GUI itd).

Instaliraj Peerweb DC++ i da te bog vidi 😉

Crash Owerride je napisao(la):
Btw, sa limewire ne moras da share-ujes ama bas ni 1 fajl
.... Sto znaci??? Da nema nicega.. Srpska posla, niko nece ni sa kim da podeli nesto. Kad bi svi tako serovali 0 KB sta bi onda bilo? Share-uj par desetina giga, upadni na neki solidan hub i skidaj sta pozelis..

@Swiper: Upravo tako. Niko ništa ne bi mogao da download-uje ukoliko nema share-a... Nepodnosim takve stavove... Imam 256kb ADSL i mnogi ne bi verovali kada bi videli koliki mi je upload mesecno...

Moja preporuka:
Torrent client: uTorrent
Peer2Peer: LimeWire (meni se jako dopada i dao sam 18$ za PRO)

Ronnie Coleman je napisao(la):
@Swiper: Upravo tako. Niko ništa ne bi mogao da download-uje ukoliko nema share-a... Nepodnosim takve stavove... Imam 256kb ADSL i mnogi ne bi verovali kada bi videli koliki mi je upload mesecno...

Moja preporuka:
Torrent client: uTorrent

na torrentima ja skinem 90% stvari a ostalo, starije, sto ne mogu da nadjem po torrentima, uvek nadejm na dc-u. LimeWire sam koristio jedo vreme i prepun je fake fajlova. Mnogo toga nisam ni mogao da nadjem preko njega dok je dc bez problema nalazio...

Nepodnosim takve stavove... Imam 256kb ADSL i mnogi ne bi verovali kada bi videli koliki mi je upload mesecno...
A zamisli da imas recimo 64k LAN koji ima ceste timeoutove ili da si na dial-up-u sa 56k ...
A sto si dao 18$ kad on kosta 16$ ?:-devil-:

@PeraNS: Iskreno, ne razumem tvoj post.

Kada naiđem na nešto što mislim da vredi uvek to platim. LimeWire Pro je odličan
program i zato sam ga kupio... I da, takođe je bitno da se podrži razvoj programa... Vidim da trud programera i ostalih ljudi koji su uključeni u razvoj softwera mali broj ljudi razume i poštuje... Ući će Srbija u EU verovatno kroz 50. godina imajući u vidu kakvi mediokriteti ovde prebivaju.

@PeraNS: Iskreno, ne razumem tvoj post.

Kada naiđem na nešto što mislim da vredi uvek to platim. LimeWire Pro je odličan
program i zato sam ga kupio... I da, takođe je bitno da se podrži razvoj programa... Vidim da trud programera i ostalih ljudi koji su uključeni u razvoj softwera mali broj ljudi razume i poštuje... Ući će Srbija u EU verovatno kroz 50. godina imajući u vidu kakvi mediokriteti ovde prebivaju.

Ja uopste nisam kritikovao tvoj stav niti odluku da kupis originalni softver. Cak naprotiv, to je za svaku pohvalu. Eto npr. moj brat je kupio original NOD32 iako sam mu ja nudio taze najnoviju verziju za koju nije morao da plati nista!
Ja sam samo odgovorio na postavljenu temu u skladu sa pravilima foruma tj. zeleo sam da pomognem coveku koji trazi dobar P2P program jer zaista smatram da je LimeWire pro odlican (mozda i najbolji) P2P program. Ja sam postavio link sa besplatnim programom ali nisam nikome rekao da mora da skine taj program! Ukoliko autor ove teme zeli da kupi originalni softver, on ce to i uraditi! Nema razloga da se ljutis na mene niti da neke ljude nazivas mediokritetima. Ja nikoga na ovom forumu ne zelim da uvredim a svrha foruma je upravo u tome da se razmene misljenja i na osnovu toga nauci nesto novo.
U skladu sa tim evo par pitanja za tebe: Da li koristis legalnu verziju Windowsa? Da li kupujes iskljucivo originalne igre/programe? Da li taj LimeWire koji si kupio koristis za skidanje DivX/MP3 (sto je kako velike medijske kuce tvrde ilegalno)?

Toliko o mediokritetima

To je za coveka najbolja kombinacija, a imas thread u kome ljudi postuju mesecni upload/download pa pogledaj ko tamo koliko shareuje.

Nazad
Vrh Dno