Šta je novo?

Preporucite mi DivX player!?!

Pilence

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2000
Poena
609
Koji divx player mi preporucujete za gledanje divx filmova?:wave;

Pa dva playera se kolju, to su: BS Player i Rad Light.Posto nisu teski najbolje bi bilo da skines oba pa sam proceni.Meni se vise svidja BS.

Na najvise "Levih" masina (za domace, a najcesce, "svetske" uslove R-Light je bolji... ali za konkretni slucaj isprobati je zakon !

Do skoro sam koristio micro dvd, ali sam potom presao na rad light. U pocetku sam mislio da je rad light losiji jer nisam odmah po'vatao sve funkcije ali sada kazem da je bolji. Pre svega kad se filter divx decoder->postprocessing level podesi na max vrednost slika je bolja od one koju daje microdvd (takodje na max vrednosti u slicnim podesavanjima). Kod rad lighta mi se svidja i rucno postavljanje velicine slike, jer u tvtool stavim outscan, pa sa rad lightom smanjim sliku tako da na tv-u nemam one ivice (nadam se da ste shvatili sta je pesnik hteo reci).

Laza je napisao(la):
Do skoro sam koristio micro dvd, ali sam potom presao na rad light. U pocetku sam mislio da je rad light losiji jer nisam odmah po'vatao sve funkcije ali sada kazem da je bolji. Pre svega kad se filter divx decoder->postprocessing level podesi na max vrednost slika je bolja od one koju daje microdvd (takodje na max vrednosti u slicnim podesavanjima). Kod rad lighta mi se svidja i rucno postavljanje velicine slike, jer u tvtool stavim outscan, pa sa rad lightom smanjim sliku tako da na tv-u nemam one ivice (nadam se da ste shvatili sta je pesnik hteo reci).

Ma pesnik u konfama i egzaktinijim stvarima je UVEK sumnjiva stvar! tek da NE kazem rabota... Ali Tebi svaka cast!

Microdvd 1.1

...

...po meni jos uvek MicroDVD 1.2, a to ako slika ne menja kvalitet prilikom povecanja parametara u microdvd-u, to je zbog novih divx codeca 4.xx optimizovanih za media player...tako da se ovo samo podesi u media player-u a sve ostalo u microdvd-u 1.2...izasla je i 1.3 verzija koja sa placa, ona najverovatnije poseduje potpunu kompatibilnost ali...

Re: RadLight...

ZoNi je napisao(la):
Probao sam BSPlayer, MicroDVD, Playa, GlobalDivX, RadLight i jos par manje poznatih playera, pa je moj zakljucak, definitivno, RadLight :wave;
Takođe sam probao sve ove i dodao bih još : SASAMI2k .... i najbolji je RadLight

:p

E recite mi da li postoji mogucnost da se u Rad Light-u napravi INi fajl ???

vlasta je napisao(la):
Jel imas neki bolji link, ovo je nepristupacno.

Kako nepristupacno?? Meni radi iz prve! Ja sam ga licno uploadovao tako da.. :D
Preko kog provajdera ides?
Inace, zvanicni sajt radlighta je www.radlight.net
:wave;

Vrh Dno