Šta je novo?

Preporucite memoriju

GIGAFAN

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2004
Poena
319

Prilozi

Poslednja izmena:
Video sam test Geil Ultra X DDR400 I BalistiX DDR400 koju god da kupiš od ove dve nećeš da pogrešiš odlične su a i cene su im slične,za PQI ne znam.

Uzmi memoriju koja ima nove Samsung TCCD chipove tu neces uopste pogrijeshit frikvencije od 275Mhz postize sa lakocom !

Na primer :
OCZ PC3200 EL Platinum Rev.2

Ima li neko nesto bolje da mi kaze osim neces pogresiti ni sa jednom od memorija?I da li je neko uopste procitao test osim jednog od vas?Ajde ljudi malo zivlje!Sto se mene tice vise sam naklonjen Crucial Ballistix(Micron chipovi) memoriji ali ne dovoljno da se odlucim za jednu od njih jer GEIL ide i preko ddr600,Crucial ima bolje latencije i brza je od GEIL i PQI ali ide do ddr591,PQI drzi comand rate 1 do ddr570(GEIL do ddr550,a Crucial do ddr557) ali ne dostize ddr600,Crucial drzi dva srednja parametra na 2 do ddr540.Sta bi ste vi izabrali?

rambo kazhe bolje jedno vruce pivo nego chetiri `ladna,bolje jedna stara baba neko **cka mlada

ja ne znam o chemu je rech...izaberi onu koja ima najlepche ime...🙂

GEIL ili Crucial eto tako.Ili mozda najjeftiniju od svih navedenih jer se DDR2 jako priblizava.

Nazad
Vrh Dno