Šta je novo?

Preporucite igru :D

Ma bre nekromansera cuvaju za expansion pack, mora pare dva puta da se uzmu.:guitar:

Cnc3 je u ekstra pakovanju a cena je smesna. Dok je sacred 2 lepo upakovan a gameplay cemo da vidimo. Mogu samo reci da se 10x vise isplati kupiti original igru nego baviti se coravim poslovima. Naravno kad kazem original mislim samo na pc igre koje smatrate da su najbolje.

99 % igara su blede kopije Diablo-a (bar po meni :)),tako da ti ispadne bolje da ga jos jednom obrnes nego da se patis sa krs igrama ;)

Poslednja izmena:
Ma i njega cu kupiti original. Ipak kada se igra original totalno je drugciji filing, tj bug free :D

ja više ni ne znam koliko sam puta prešao d2. u poslednje vreme uglavnom online. single player me smorio stvarno. a i 10 godina igra ima ffs

Ili da sacekas jos koji dan, izlazi Torchlight:

http://www.torchlightgame.com

Graficki podseca na pojednostavljeni Diablo 3 sa jo vise karikaturnim stilom.

Da li neko zna kako da aktiviram games for windows na sacredu 2? Na omotu ima ovaj logo.

Ili da sacekas jos koji dan, izlazi Torchlight:

http://www.torchlightgame.com

Graficki podseca na pojednostavljeni Diablo 3 sa jo vise karikaturnim stilom.
o bože, nisam ni čuo za ovaj torchlight... a što više sličnih igara to bolje po nas korisnike jer će igre koje nam se sviđaju da budu jeftinije.... mada ova igra deluje jedno da izvineš... videćemo....

Da li neko zna kako da aktiviram games for windows na sacredu 2? Na omotu ima ovaj logo.

Zar ne bi trebalo u igri sam da ti izbacio ono za account na games for windows? :trust: Instaliraj games for windows live redistributable ako nisi instalirao,mozda proradi...

Instalirah celu igru i dalje mi nista nije izbacilo ali imam ga na onu foru kao msn. No u igri ga nema.....

drugari jel ima neko ideju gde mogu da kupim titan quest gold? na steamu košta 20 evra, ali ne dobijam kutiju =( na sajtu gamesa piše da imaju samo prvi deo bez expantije i da košta 1200 dinara što mi je mnogo s obzirom bi samo expanzija trebalo da bude duplo skuplja

hvala

edit: sad sam video da je ono u gamesu u stvari neka deluxe edition. e sad da li ona obuhvata i expanziju zna li neko, pošto za 1200 dinara je to više nego povoljno...
edit2: na netu sam našao da ta deluxe verzija ima i expanziju, ali ih u gamesu nemaju na stanju.. jel zna neko gde možda ima da se kupi?

Poslednja izmena:
A da li neko zna neku igru kao sto je warcraft 3 i starcraft? Tj da postoje resursi i da mogu da se skupljaju a ne kontrol point.....

Nazad
Vrh Dno