Kao sto kaze naslov preporucite ADSL provajdera, po vasem misljenju ko je trenutno najbolji i zbog cega. Koji pravi najmanje problema i ima stabilnu vezu.
Hvala na odgovorima.
Ptt bolji izbor od telekoma, ne potpisujes nikakav ugovor na 12 meseci i dobijas one popuste.
A ti koristis SBB? Na osnovu cega to tvrdis?Ne verujem da je veza kod PTT-a stabilna kao kod Telekoma. ja ima paket click 1,vec dve i po godine, prezadovoljan sam.
Verat, u startu se dobija ruter na koriscenje TP-Link.
Brzine uvek zagarantovane, retko kada da ima prekida na mrezi, korisnicki centar je ok ali se nema potrebe za njime, torrenti sve ostalo sto te zanima radi u full-u!
Zadovoljan korisnik,![]()
Koristim SBB jer ne znam zasto bi koristio ADSL sada kada imam uslove za SBB?
Pre SBB-a koristio sam EUnet (katastrofa sa filtriranjem), posle sam presao kod Sezama kod kojeg nisam imao nikakvih primedbi osim cene, i na kraju sam presao na PTT koji je radio veoma stabilno bez ikakvih problema i ne bih ga menjao da nisu se stvorili uslovi za SBB. Zamisli da sam potpisao ugovor sa telekomom, kako bih presao na SBB?
Za godinu dana moze dosta toga da se promeni i ne znam zasto bi sam sebi vezao ruke iz starta za nepovoljnu varijantu (telekom)?
Ne vidim ni jedan razlog zasto ljudi preporucuju telekom pored PTT-a koji ima bolju cenu i radi bez ikakvih problema, stabilno i bez filtriranja (i komsiji da crne krava).
PS. a ove rezultate sto si kacio nisu samo click 1, vec je tu i SpeedUP
Znaci ti imas ovaj paket:nisam nikada aplicirao za speed up.
A s obzirom da je puno ljudi zakljucilo ugovorre sa telekomom u promotivnom periodu od septembra gdje su prve 4 pretplate bile dinar, mene interesuje da li ce upravo u tom periodu ove godine ipsasti opet neka povoljna promocija kako bi tekelom sprijecio eventualne prelete u druge provajdere.
I ja sam medju tim koji su ugovor zakljucili u septembru.
Znaci ti imas ovaj paket:
Click 1, 1024/128 Kb/s (1.425,44din)
a download je kod tebe 2Mb/s
Nesto tu ne stima.![]()
U redu, neka te poslusa covek (ako hoce uopste da ti poveruje) i da uplatiDa,od poslednjeg povecanja brzine je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari