Šta je novo?

Preporuchite News reader

GeorgeT

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
620
Mozhe li mi neko preporuchiti neki reader news grupa? Do sada sam koristio NewsRovera-a 8, ali otkako sam preshao na sWinjdowz XP i instalirao Firewall (Kerio), News Rover netje da mi radi iako sam mu uredno dao potpunu slobodu. :wall:
Imao sam taj problem i na sWinj98 (tada sam koristio Zone Alarm), ali sam brzo prestao da koristim firewall, jer sa sWinj98 nisam bio toliko izlozhen i na udaru, kao shto sam sa XP-om.
Bilo bi lepo kada bi taj news reader imao mogutjnost prikazivanja binaries-a (jesam li pravilno napisao?).

Djordje🙂 :wall:

Newsleecher

Power-Post, Hamster, Xnews..malo su stariji, ali su badava i rade...

niko ne pominje Forte Agent pa rekoh da ja to uradim 😉 on je prakticno bio standard za newsreader-e , pa recimo da je i sada ... aktuelna verzija je 3.xx. meni je bitno i da je offline reader. xnews je recimo online reader (probao sam ga pre par godina tako da ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu pa me ispravite ako jeste.) hamster ti je news/mail (kvazi)server i to je mozda najbolje resenje(zbog spam-a a i fleksibilnosti baze post-ova) u saradnji sa nekim readerom samo sto ja nikada nisam imao volje i zelje da se bavim savladavanjem istog , iako mi je dosta news-era tvrdilo da je dovoljno jednostavno.. 🙂 Inace je i Dialog odlicna opcija samo ako sve radi bez nekih bug-ova...

@Marko37
kakav je sada Dialog, tj. vidim da je jos beta i jos je zadnja verzija od pre godinu dana. a inace , kakav je sada ycs i ych . od kada sam na sbb-u (jedno godinu i po) ne pratim uopste news... kada im je server super, ne znam da li su uopste pokusavali da se nesto bolje dogovore sa tehnicomom oko full protoka i sl ... bio mi je Rol rekao za xprivat pa sam njega koristio par meseci dok nije postao komercijalan. od tada nista, bilo je ovde na benchu pokusaja da se dogovorimo oko placanja stranog news servera ali na kraju nista od toga. jel' radi neko tako na news-u?

poz

Newsleecher - alfa i romeo 😀😀

Newsbin Pro. Kao BMW u odnosu na Alfa Romeo :d
edit: ali samo verzije od 5.0 pa naviše

Poslednja izmena:
Ja se sa newsleecherom napatih, malo malo, pa "ono" nestane i verzija postane TRIAL.
NewsBinPRO radi odlicno.
NewsLeecher je prijateljskiji prema korisnicima sto se interfejsa i i koriscenja uospte tice, ali kod mene upravo vrti Newsbin PRO 5 🙂

Nazad
Vrh Dno