Šta je novo?

Preporuchite mi FPS(DOOm-achine) igre pls.

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Zakochio sam sa igranjem ove vrste igara na far cry.Izvrsna igra.Od tada sam imao previshe posla da bih se igrao.Ali uzimam odmor od 30 radnih dana pa cu imati konachno vremena da podetinjim.:D
Skoro nabavih STALKER i bljak.Interfejs ,ITEM-s,pokupiti municiju i ostalo..uzasno dosadno za mene jer nemam strpljenja za provaljujem koji taster za shta ide...:mad:
Shta da nabavljam ovih dana od prvoklasnih 3d puchachina u prvom licu (FPS)?
Neshto u fazonu Pain killer,DOOM3 itd.Idesh,pucash i ne razmisljash mnogo.
JA sam malko zardjao pa molim za preporuke ukoliko ste raspolozeni.

Poslednja izmena:
Quake4, F.E.A.R , Call of Juares, Call of Duty2, Halo 2...na primer.Bez previse mozganja i taktike.Shoot and Kill.
btw, imas i ekspanziju za doom3 -Resurrection of evil, kao Half life2 i epizodu1.

Poslednja izmena:
Prey

^E da, na to sam zaboravio.Preporuka svakako.

A ovaj graw 2?Kakva je to igra?
ps.hvala na preporukama.Zabelezio sam i naruchio:)

GRAW2 je svakako za preporuku, ali to ti je tactical shooter, a sam si rekao da ti u stalkeru smeta "komplikovan" interface :) ...e u GRAW-u je kompleksan interface, kao i sistem komandovanja, posto imas i tri saborca...a igra je sve osim Doom-olikog run&gun-a.
Probaj!..i imaj u vidu da je prvi deo bolji.

GRAW2 je svakako za preporuku, ali to ti je tactical shooter, a sam si rekao da ti u stalkeru smeta "komplikovan" interface :) ...e u GRAW-u je kompleksan interface, kao i sistem komandovanja, posto imas i tri saborca...a igra je sve osim Doom-olikog run&gun-a.
Probaj!..i imaj u vidu da je prvi deo bolji.
Uh,dobro si mi rekao.Umalo da je narucim//////

call of juarez isto nije run & gun, vise je kao arkadna avantura, ali je super igra i nema nikakav interfejs tako da se igra laganica, onako - console style :)

Jos jedna dumacina, ali prava, za preporuku je: Painkiller 1 i 2 , to je onako bas rasno napucavanje :p

eee painkiller sam igrao sa uzivanjem!Pomenuo sam ga gore u prvom Postu.Hvala.
Ima sad i neka nova Ghost recon ili tako neshto.Videh na netu da ima ulichne pucnjave i sl.Ima li neko info o njoj?

pa to je graw2... (G.R.A.W. = Ghost Recon Advanced Warfighter), taktical shooter, imas mapu, pravis putanje saborcima, saljes ih, to je vise sunjalica u urbanoj sredini nego doomachina veruj mi.

Uh.Nisam to znao.Hvala.Odustajem i od nje.
ZNachi: Call of Juarez , Prey, Supreme Commnader,Halo 2,Alpha Prime,The Suffering.Lost Planet: Extreme Condition.SiN Episode 1.doom4/

Poslednja izmena:
kakav crni supreme commnader ?! :zgran: pa to je strategija sve u 16, maltene ni ne stignes da gledas u grafiku jer si stalno po mapama i nekim interfejsima... I kakav doom4 ?! :) Nema to, ima Doom3 i quake4. Na listu mozes da dodas i Serious Sam 2 (poput painkiller-a), a zaboravio si i HAlf Life 2, FEAR i Call Of Duty 2

:wave:

FEAR imam.Odlichan je.Mrzim strategije!:D moj Error.

Ima li nesto ludo i besmisleno a puno akcije a da nije Serious Sam? Ne mora da bude fps

naravno, painkiller ! :wave: (a od onih koji nisu FPS preporucujem shadow grounds 2, alien shooter, Lost Planet...)

Ima i Will rock ! To je onako bas painkiller-like ... Prosto te zaboli ruka od pucanja :)

Will Rock je skoro isti kao Serous sam...odlichna igra.Igrao sam je sa zadovoljstvom.
Painkiller je mrachan do bola ali je odlichan FPS.
Ja sam inache gore pitao za igre novijeg datuma.Ove su vec history.
Taj Call of Juarez moram da igram @GX-x mi baci kosku da budem nestrpljiv.:D
PS.lost planet?

Poslednja izmena:
Hvataj jos jednu ! :)

evo imas i tvojih tebi podredjenih kolega :d :-devil-:

PS. Lost Planet je jako dobro napucavanje, malo upravljas robotima, malo ides pesaka, raznorazna oruzja...akcija non-stop !

Poslednja izmena:
Quake IV je ultimativna mozak-na-pašu igra koja usto i odlično izgleda.

COJ je odlicna igra sa jos boljom grafikom ;)

Uh.Toliko.Naslova.Hvala za FPS predloge.Stavljam na listu narudzbenice.
Par dana nisam bio u Srbiji.Bejah na moru ali sam zaboravio lap top pa sam se vratio posle 4 dana.Tezak smor:D

Hvataj jos jednu ! :)

evo imas i tvojih tebi podredjenih kolega :d :-devil-:

PS. Lost Planet je jako dobro napucavanje, malo upravljas robotima, malo ides pesaka, raznorazna oruzja...akcija non-stop !
Hvala za slike.Deluje odlichno!
Da li bi neko ko je igrao sve ove igre mogao sasvim subjektivno da napravi neku malu rang listu prema svojim utiscima?Mislim na FPS novijeg datuma(godinu,dve dana najstarije )

Poslednja izmena od urednika:
Poz

Treba mi preporuka za FPS sa što realnijim zvukom oružja (tipa FEAR), ali da nije mnogo zahtevna. I da nije neki horor.

Hvala

Kako mislish sa shto realnijim zwukom oruzhja? :S

COD 2,Rainbow Six:Vegas,Riddick.... Probaj Condemned:Criminal Origin,mada je to horor...

^Pa da nemaš osećaj kao da pucaš iz vazdušne puške, već da "osetiš težinu" oružja, ako me razumete...

Poz

Treba mi preporuka za FPS sa što realnijim zvukom oružja (tipa FEAR), ali da nije mnogo zahtevna. I da nije neki horor.

Hvala

Najrealniji zvuk oruzja sam cuo u BF2, ali tek nakon sto sam kupio X-Fi :)

Nazad
Vrh Dno