Šta je novo?

Preporučite Xiaomi Redmi Pro vs Note 4x

kubur

Cenjen
Učlanjen(a)
13.01.2014
Poruke
2
Poena
151
Pozdrav, iščitah da ste dosta upoznati sa xiaomi pa bih molio za preporuku. Elem koristim Samsung Note 3 već tri godine i generalno zadovoljava sve moje potrebe, al naime potrebna mi je zamena a momentalno nisam pri kešu za konkretan brand name, pa bih za sada uzeo neki xiaomi. Dao bih reda 200e i čini mi se da bi jedan od ova dva modela bio ok izbor, jako su slični karakteristikama, video sam da je displey drugačiji, mada videh ovde da su u par navrata više pohvalili drugi model.
Molio bih preporuku sa konkretnim za i protiv, zahvaljujem.

1: Xiaomi Redmi Pro
ili
2: Xiaomi Redmi Note 4x

Kupio bih verovatno sa kupujemprodajem od Vere jer videh da hvalite, mada sam pitao za mi5s Plus al ga nemaju u ponudi sada.
 
Ne salju u Srbiju iz te prodavnice.
 
Heh pa pitao si koji od ona dva ja kazem treci. Link radnje je tj. Telefona samo da vidis na sta mislim i koja je cena. De ces ga kupis tako mi sve jedno...

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
 
Ovaj note 4 global 4/64 ima lte 800 za nase trziste? I generalno koja je razlika izmedju note 4 i 4x, sem malo u dizajnu?

Послато са HTC Desire 310 dual sim уз помоћ Тапатока
 
Kako sa kutije prepoznati da je u pitanju global verzija? Našim prodavcima sa KP je global sve što ima play store i engleski jezik. Ako neko pouzdano zna gde ima RN 4 global sa 4GB RAM-a neka baci u inbox. Ili neki drugi predlog ali da je dobavljiv kod nas, dual SIM, fingerprint, dobra baterija (sada imam RN3) sa 4GB RAM-a i LTE 800 (treba mi kada sam u inostranstvu). Poželjno da ima RR ili Lineage za njega.
 
Pise na kutiji Global i umesto specifikacije na kineskom (pozadi na kutiji) slova su alfabet (engleski)

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh Dno