Cyclops V je jeftini plastikaner, privlačnog dizajna, sa bočnom stranom od pleksiglasa, koji je lako izgrebati i tu posle ništa ne pomaže... Mislim da dolazi bez ventilatora tako da tu ima i dodatnih troškova, tako da se kupovina ovog kućišta teško isplati.
Za novac koji spominješ, odnosno 50-tak eura predlažem sledeće:
1. Raidmax Evol, bočna strana kaljeno staklo + 1 x ventilator 12 cm + 2 x ARGB ventilatora 12 cm + 1 x ARGB LED traka + ARGB kontroler.
2. MS Titan II Pro, bočna strana kaljeno staklo + 5 x ARGB ventilatora 12 cm + ARGB kontroler.
Oba kućišta imaju prednji mesh panel, samim tim moguć je odličan protok vazduha. Imam Titan II Pro kućište, a ovih dana sam sklopio ćerki konfiguraciju sa Raidmax Evol kućištem, za koje bih rekao da je nešto boljeg kvaliteta i konstrukcije, takodje veoma prostrano i sa osrednjim mogućnostima za kabl menadžment. Raidmax Evol takodje ima prednje ARGB ventilatore sa odvojenim kablovima za ARGB i pogon ventilatora. Kabl za ARGB ima 3-pin konektor i priključuje se na ARGB kontroler, a naponski kablovi ventilatora imaju 3-pin konektor i Molex konektore pomoću kojih se mogu vezati redno i brzina kontrolisati preko ploče i jednog 3-pin fan konektora na ploči bez problema. Drugi 3-pin fan konektor ti ostaje slobodan za zadnji ventilator bez osvetljenja.
Titan II Pro ima 5 x ARGB ventilatora koji imaju jedan kabl sa 6-pin konektorom koji se priključuju direktno na ARGB kontroler, koji pak ima poseban nazovi "PWM" kabl za vezu sa matičnom pločom i regulisanje brzine ventilatora, ali nisam siguran da se ovo rešenje pokazalo dobro u praksi, brojni su primeri ljudi koji su se žalili na ovu mogućnost i probleme pri povezivanju i podešavanju.