Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

OK, hvala ti. Mala ispravka - od 01-04 je korišćena usluga MTS-a.
Nema na čemu. Čak i da je utrošen saobraćaj, nemaju prava da ti naplate za ceo mesec. Pilićarenje klasično app.

Da li A1 jos ima popust na reaktivaciju Mega plana ili je sad 1000din fiksno?

Da li još nekome ne rade rcs poruke na a1 prepiadu

RCS već nešto jače od mesec dana uopšte ne radi na srpskim brojevima. Gugl nas je isključio, sada operateri moraju da to implementiraju, a pitanje je kad će i da li će. Kad je radio, radio je i na pripejdu u A1.

Jasno znam da je radio ali u cc ne dobih info o čemu se radi, već da resetujem telefon i probam sim karticu u drugom telefonu... Hvala svakako.

Au, znači još im nisu svi u kontakt centru upućeni u situaciju... Mada pitanje je da li je kod drugih bolja situacija, klasika za bilo koju korisničku podršku.

Da li ima nekog nagovestaja sto se mts-a pripejda tice?
U 10-om mesecu davali su neke promocije do marta naredne godine, vezano za net, bilo je 1TB na 12 mes.uz neko prudezenje mesecno?

RCS već nešto jače od mesec dana uopšte ne radi na srpskim brojevima. Gugl nas je isključio, sada operateri moraju da to implementiraju, a pitanje je kad će i da li će. Kad je radio, radio je i na pripejdu u A1.
Koji je razlog što su nas isključili?

Koji je razlog što su nas isključili?
Koji god je pokazuje koliko na integrisane servise ne mozes da se oslonis. Pocevsi i od operatora pa evo i preko Googlea. Jednostavno ko se oslanjao na to samo prekid bez ikakvog obrazloženja googlea. Tako mreze mogu sms pozive i internet malo teže da blokiraju. Mislim VPNovi se uspesno nose sa Sjajnim Vatrenim zidom Kineske republike.

Saglasan sam sa Mikijem. Nisu dali konkretan razlog, ali očigledno je da više ne žele da rade posao operatera. To je malo i kontradiktorno, jer su dosad oni RCS prilično glasno reklamirali, ali je iz nekog razloga došlo do preokreta. Moguće je da je povezano i sa tim što se RCS pojavljuje i na ajfonu. Tu svakako operateri moraju da ga implementiraju.

Ako Google želi da uvede RCS kao novi standard, morao bi da ga objavi pod otvorenim kodom. Ovako kako je sad, čak i da operatori uvedu RCS u svoju mrežu, opet vam treba isključivo Google-ova aplikacija za slanje poruka.

Vrh Dno