Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 115
Sad i mene nešto kopka da blefiram i podnesem zahtev za prenos Globaltel broja u A1 pa da zovu i ponude besplatno 30GB mesečno i da ne moram plaćati Freepaid narednih 12 meseci jer se sve prenosi kako napisa @psihodel (post-7376792).Podneo zahtev za još dva broja iz Globatela u A1 što koriste klinci, zvao Globaltel i odmah ponudio 1000min/sms i 30Gb mesečno narednih 12 meseci. Na sve to ostale mi 3 glanc nove A1 prepaid kartice automatski registrovane na moje ime.
Da Bog poživi A1 i ovu njihovu akciju za prenos broja. 😀
Odmah bih prešao.Mozda bi Globaltel mogao da ponudi korisnicima koji zele ili podnesu zahtev za prenos u njihovu mrezu istu ponudu,, 12 meseci besplatno 1000min+30GB.
Haha mislio sam poređenja radi sa A1 npr. Jer tamo ne BiH prešao ni da mi plaćaju da ih koristim, a ovde BiH pretrpeo i nedostatak volte I ostale zaebancije. Mada ću najverovatnije preći, freepaid mi trenutno deluje kao najrazumnija ponuda.
nece biti problema i da se aktivira automatski bonus dobrodoslice@Mr_Cojko Ma imam dual sim telefon nije to problem... nego razmišljam da ne bude posle neki problem oko ima/nema promo za aktivacije 12 meseci Mega plan za dž 😂😂 ako mi sad pre prenosa broja aktivira automatski neki "bonus dobrodošlice".
Ne uvek. Meni je prenos iz MTS u A1 obavljen bez ikakvog SMS obaveštenja o terminu prenosa. I pored novog Pravilnika znaju da budu traljavi.Po meni, bolje je da novu karticu ubaciš ujutru nakon prenosa, jer će ti na staroj uveče oko 18:00 časova stići sms sa informacijom da li je prenos odobren i kada će isti biti izvršen.
Meni je stigao i plan dobrodošlice a po prenosu i Mega, bez ikakvih problema. Oba teku paralelno, dobićeš i SMS sa potvrdom besplatnog plana u narednih 12 meseci. A1 je tu besprekoran.@Mr_Cojko Ma imam dual sim telefon nije to problem... nego razmišljam da ne bude posle neki problem oko ima/nema promo za aktivacije 12 meseci Mega plan za dž 😂😂 ako mi sad pre prenosa broja aktivira automatski neki "bonus dobrodošlice".
Najbolje da pitas banku za proveru, znam da A1 skida tacan iznos u dinarima vise puta sam uplacivao prepaid kredit. Mozda si imao neko dugovanje ili naknadu neku.Yettel mastercard na max paketu.
Koja je procedura posle prenosa na A1 prepaid da im se traži / zahteva da deaktiviraju slanje svih njihovih promo SMS-ova?Oba teku paralelno, dobićeš i SMS sa potvrdom besplatnog plana u narednih 12 meseci. A1 je tu besprekoran.
Ne, bude automatski registrovan na vlasnika ugovora i vidi se na moj mts nalogu kao prepaidDobar dan.
Da li je potrebna registracija za broj koji je bio na postpejdu pa je prilikom raskida UO prebačen na pripejd? Konkretno MTS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari