Unofficial
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2024
- Poena
- 45
Mahom iz Pri Paid u Pri Paid traje nekih dva dana.Ораторе, теби није скупо, другим колегама на форуму јесте. Некоме је златно доба сада, некоме било 80-тих, некоме никад.
Идемо даље, не давите тему.
Елем, колико траје пренос регистрованог , припејд броја? Поднео сам захтев у среду око 12, звали из МТС у среду поподне, одбио њихову понуду и рекао да желим да наставим пренос у А1. Пренос још није завршен - зар нису по Правилнику 2 радна дана за пренос? Јел могуће да ће ухватити и викенд?
Za E Sim morate u poslovnicu .Jel moguće da se odmah po podnošenje zahteva za prenos u A1 prepaid dobije esim ili mora prvo fizička pa opet odlazak u poslovnicu po završetku prenosa po esim?
Ja sam spominjao kombinaciju od 5000 jedinica tj. mb i 1000 jedinica tj. minuta i sms poruka, onako kako bi meni odgovaralo za 5 evra. To A1.rs nikada nije imao i ponuda je znatno lošija nego u komšiluku. Verovatno jer smo ekonomski tigar u Evropi, pa mogu da zarađuju više nego u toj siromašnijoj EU 🤷
Globlatel/mtsJa sam spominjao kombinaciju od 5000 jedinica tj. mb i 1000 jedinica tj. minuta i sms poruka, onako kako bi meni odgovaralo za 5 evra. To A1.rs nikada nije imao i ponuda je znatno lošija nego u komšiluku. Verovatno jer smo ekonomski tigar u Evropi, pa mogu da zarađuju više nego u toj siromašnijoj EU 🤷
Ti kao mts i ostali kod nas kada povećavaju cene sa pričom: "Dajemo vam znatno više saobraćaja za veći iznos, šta se bunite." Ne, ne želim, za 5 evra mi je njihova ponuda sjajna i ima sve što mi treba. Ovo za 5 evra kod nas je misaona imenica.
Da, donekle, nije loše. Mada tamo imaš još 1000 jedinica tj. minuta za sms i poruke. U svakom slučaju okončavam ovu priču. Svako troši onoliko novca na pripejd ili postpejd koliko smatra da bi trebalo. Nekome je 3000 dinara mesečno ok, meni bi i ova varijanta obavljala posao. Nisu svakome prioriteti u životu isti, i to je u redu.@mandrak007 nešto pandan tome bi bilo da u Globaltelu uplatiš 5GB za 340 i 100 jedinica 335 dinara na 30 dana ili kombinaciju 50 jedinica i 10GB za 670.
Biće Deaktivirane, i nakon nekog vremena 'će nereg. Prepaid brojevi biti vraćeni u slobodnoj prodaji.Ne znam da li ima tema pa da pitam ovde, ako ima neka modovi prebace ili brisu...
Posle roka za registraciju pripejd sim, sta ce biti sa karticama koje nisu aktivirane a vec smo ih kupili? Ja uvek imam rezervnu karticu za neku nepredvidjenu situaciju ili desavanje gde ne treba da nosim svoj telefon...
Znaci necemo moci da ih aktiviramo ako zatrebaju... Glupost na kvadrat, ali sta da se radi, tako je kako je...Biće Deaktivirane, i nakon nekog vremena 'će nereg. Prepaid brojevi biti vraćeni u slobodnoj prodaji.
Po informacijama koje ja imam svi neaktivirani brojevi su u obavezi da se registruju tek posle aktiviranja (rok za registraciju je 30 dana)Ne znam da li ima tema pa da pitam ovde, ako ima neka modovi prebace ili brisu...
Posle roka za registraciju pripejd sim, sta ce biti sa karticama koje nisu aktivirane a vec smo ih kupili? Ja uvek imam rezervnu karticu za neku nepredvidjenu situaciju ili desavanje gde ne treba da nosim svoj telefon...
Uzmeš i blokiraš ga.Uzeo pre 2 meseca prepaid Yettel broj, i sad me neka budala zove skoro svaki mesec dana u 1 ujutru. Spam sigurno, jer broj telefona je 1 cifra drugaciji od mojeg eg moj broj je 063000000 a budala zove sa 063000001. Broj ne koristim za nista osim verifikacija a to nisam ni radio osim kada sam uzeo prepaid karticu, niti sam zvao nekog niti ga koristim za SMS poruke, pa me zanima da li je neko drugi dobijao ovakve pozive?
Budim se sinoc i gledam u telefon i mislim sigurno sanjam... nikad mi se ne desava sa postpaid A1 ili Globaltel kada sam ga koristio. Nije valjda da postoje i u ovoj zemlji prevaranti koji vade brojeve iz sesira i pokusavaju da prevare jer misle da svako ima 100 godina?
yettel vrlo brzo deaktivirane, vec koriscene brojeve, vraca u prodaju. taj ko zove verovatno nije obavesten od prethodnog vlasnika da vise ne koristi broj. javis se objasnis odj*bes.Uzeo pre 2 meseca prepaid Yettel broj, i sad me neka budala zove skoro svaki mesec dana u 1 ujutru. Spam sigurno, jer broj telefona je 1 cifra drugaciji od mojeg eg moj broj je 063000000 a budala zove sa 063000001. Broj ne koristim za nista osim verifikacija a to nisam ni radio osim kada sam uzeo prepaid karticu, niti sam zvao nekog niti ga koristim za SMS poruke, pa me zanima da li je neko drugi dobijao ovakve pozive?
Budim se sinoc i gledam u telefon i mislim sigurno sanjam... nikad mi se ne desava sa postpaid A1 ili Globaltel kada sam ga koristio. Nije valjda da postoje i u ovoj zemlji prevaranti koji vade brojeve iz sesira i pokusavaju da prevare jer misle da svako ima 100 godina?
Ako ne bude onako kako je Techno code opisao, onda je moguće da kartica ne može ni da se prijavi na mrežu (isto kao kad u A1 ugase signal posle 4 meseca od poslednje dopune) i registracijom ti se omogućava njeno korišćenje.Šta će biti sa novim neaktiviranim sim karticama u slobodnoj prodaji?
Mislim kolika je sansa da je to neki poznanik nekog koji je imao ovaj broj isti moj? Jer ovaj ima broj 00001 a ja 03 znaci cifra ista osim na kraju, to je neki prevarant peca gleda da li ce neko da se javi. Nisam znao da takvih ima, ali sta ja znam mozda neki Indijanci, jer ko u 2 AM ima otvoren call centar?yettel vrlo brzo deaktivirane, vec koriscene brojeve, vraca u prodaju. taj ko zove verovatno nije obavesten od prethodnog vlasnika da vise ne koristi broj. javis se objasnis odj*bes.
Stavis broj na block listu i miran si ne može te više dobitiUzeo pre 2 meseca prepaid Yettel broj, i sad me neka budala zove skoro svaki mesec dana u 1 ujutru. Spam sigurno, jer broj telefona je 1 cifra drugaciji od mojeg eg moj broj je 063000000 a budala zove sa 063000001. Broj ne koristim za nista osim verifikacija a to nisam ni radio osim kada sam uzeo prepaid karticu, niti sam zvao nekog niti ga koristim za SMS poruke, pa me zanima da li je neko drugi dobijao ovakve pozive?
Upravo.Stavis broj na block listu i miran si ne može te više dobiti
Ovo znači da će, počev od navedenog datuma [10.2.2025], prilikom kupovine pripejd kartica za mobilnu telefoniju korisnici morati da se registruju pre korišćenja nove kartice, što će moći da urade u poslovnicama ili preko interneta otvaranjem naloga na potpuno bezbedan način.
Kartice kupljene u slobodnoj prodaji od 10.2. se neće prijavljivati na mrežu do momenta registracije.Sta se desava ako imate neaktivan sim koji nije registrovan i aktivirate ga posle 10.02.2025?
Ne postoji krajnji rok, ali usluge su kompletno nedostupne (kada uđeš u ručno traženje mreže, videćeš da je dozvoljeno za konkretnog operatora, ali neće ti dati da izabereš tu mrežu). Stoga, promocija bonusa dobrodošlice bi trebalo da postane dostupna nakon registracije i aktivacije kartice.Koji je rok za registraciju i da li je aktivna promocija na njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari