4G aktiviraš u Yettel aplikaciji u odeljku Usluge/Ostale usluge (pri dnu)Prebacio sam broj u Yettel i sad moram par dana biti na prepaid. Zasto mi je mobilni net na 3g? Uplatio sam onaj neki dnevni 500mb/80rsd…
4G aktiviraš u Yettel aplikaciji u odeljku Usluge/Ostale usluge (pri dnu)
Restartuj telefon i čekaj da se opet poveže na mrežu. Ako se problem ponovi, pozovi call centar.Aktivirao sam i i dalje stoji 3g.
Reseno. Hvala puno.Restartuj telefon i čekaj da se opet poveže na mrežu. Ako se problem ponovi, pozovi call centar.
Da li neko zna za prepaid globaltel koja pravila važe u regionu zapadnog balakana?
Da li se koriste minuti i megabajti isto kao u Srbiji?
U poslovnici u Nisu(u centru) kazu da nemaju te kartice i da im nisu stizale duze vreme?Nova Tourist sim kartica i samo u Yettel poslovnicama.
Isto tako je i kod A1 i kod Yettel-a.... koristim tarifne dodatke i piše neograničeni minuti u mts mreži, jesu kad se potroši onaj maksimum od 200 poziva ili poruka...
Da ako ne aktiviras novi dodatak cim stari istekne skida kredit. To je jos jedna mana mts prepaida. Ali sa druge strane imas minimalnu brzinu interneta kad potrošiš dodatak dok ne istekne trajanje. Što je prednost u suštini@gileip vodi računa i za potrošnju interneta posle isteka dodatka, jer upotreba nije blokirana kao kod A1, Yettel i Globaltel, nego povuče iz kredita.
Da.A1 ne trosi minute iz paketa kada zoves u mrezi.
U poslovnici u Nisu(u centru) kazu da nemaju te kartice i da im nisu stizale duze vreme
Provericu koja joj je verzija. Hvala i pozdrav.@Bonafides stara verzija Vibera najverovatnije. Sad je podignuto minimalno ograničenje na Android 6.
Proveri, mada ne znam da je to pravilo problem. Mislim da je možda do kartice problem. Tačnije do mreže. Na A1 znam da radi dobro na mtsu mislim da isto radi. Ako se sećam. Jer ne bi radilo bez 5GB (osim ako nije nesto se desilo bas u istom trenutku kada je nestalo 5GB)Provericu koja joj je verzija. Hvala i pozdrav.
stranci hahahaIjuuu pa ko da koristi ove pakete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari