Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

ova akcija pise da vazi do 31.05 , ne znam jel moze bez prenosa broja,tj sa novim brojem
Bez prenosa samo 30GB bonus uz uplaćen Freepaid. Možda će produžavati od subote. Ti možeš samo da preneseš broj pa kad ti stigne, uplatiš do kraja tog meseca kredit i aktiviraš Freepaid.

Koristim Yettel turisticki paket 50gb interneta. Pise da internet iz paketa vazi do 07.06. Ako bih sad dopunio sa 50gb da li ce se produziti vazenje interneta?

Prilozi

• IMG_8852.jpeg
    IMG_8852.jpeg
    135.9 KB · Pregleda: 58
Aktiviram internet dodatke za običan pripejd na dan isteka i stari važi do ponoći pa se tek onda posle sabere sa novim, mada ne može da se reaktivira isti sve dok mu je važenje u toku. Za turistički pak ne znam kakva je situacija, možda slična, možda ne.

Ističe mi ugovor sa mtsom za omoriku paket i ništa ne nude pa sam mislio da se prebacim na mts pripejd, a posle da predjem u A1 na njhov pripejd.
Da li je i dalje 3 meseca potrebno da prodje da se prebacim u A1 ako sam pri isticanju uovora u mtsu prešao sa postpejda na pripejd?
Kakva je procedura prelaska sa mts postpejda na A1 pripejd? Ugovor mi ističe 23.06., da li čekam taj datum pa idem u A1 ili kako već ide procedura?

Ako ćeš svakako ići na A1 pripejd onda posle 23. posetiš A1 i odmah prebacuješ broj kod njih na prepaid. Ne moraš u mts-u prvo na prepaid.

@Grga Pitić
Video sam to, samo i pored toga sto ima "samo" 10gb u evropi predstavlja top ponudu. Bez ugovora gimnastike oko popusta i slicno.
Kod nas paketi od 50e nemaju 10gb u evropi (minute u romingu da ne spominjem) a slicni paketi sa dvdesetak lokalnih gb kostaju oko 20e sa ugovornom obavezom (ne racunam gimnastiku prelaska na pripaid kod drugog operatera i slicno da bi iskamcio popust).

Poslednja izmena:
@sokratbg pa tako tržište diktira, pogledaj i ostala tri operatera u Austriji A1, Drei i Magentu koje su mobilne mreže i ostale virtualne kao što je MTEL. Tržišna utakmica za korisnike u u startu jeftinije nego kod nas u Srbiji.
A1 isto imamo u Austriji kao MTS, a cene duplo veće u startu da ne računamo tu minimalnu platu. To im je država dozvolila da tako posluju.

Kad se prenese broj, konkretno u A1, ima li neki rok do kada se može aktivirati onaj besplatan "dobar" plan to jest taj kao za dobrodošlicu što važi 15 dana?
Za mts i yettel još ne znam šta se dobije kad se prenese broj videću

Da li obična Yettel prepaid (ne internet prepaid) SIM kartica radi ako se ubaci u MiFi modem, mislim na internet?

Radi sto ne bi radilo

Pre nekoliko godina kad sam imao klasičan postpaid i ubacio u modem nije radilo. Ne znam kako je sad, kad je prepaid u pitanju.

Na internet karticama je APN: net
Na običnim karticama je APN: internet

Podesi APN na internet, radiće.

Pitanje, net na mts pripejd kartici da li valja?
Znam da nije valjao, kakav je sada?

Kod kog operatera je trenutno najisplativiji prepaid paket? Odnos cene i kvaliteta odnosno kolicine min/sms i neta?

Kod Globaltela.
Do kraja juna za 1000 din dobijaš neograničene minute i poruke + 32GB neta.

30 dana
Neograničeni* ka svim mrežama

*Ima FUP na par hiljada minuta/poruka, fazon 5000.

Nazad
Vrh Dno