milanpavke
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.12.2015
- Poena
- 100
Па вероватно ће се водити посебно и прво он трошити, тако је увек бивало...
Био сам у Лазаревцу у пословници Мтс-а и оператер категорички тврди да на припејд картицама 4Г још није пуштен...
Био сам у Лазаревцу у пословници Мтс-а и оператер категорички тврди да на припејд картицама 4Г још није пуштен...
Наравно да нисам био убеђен у то што је рекао. Али ко ће их знати више... Којим путем си послао захтев?
Stigao odgovor jutros. Usled ogranicenih tehnickih i administrativnih mogucnosti nisu u mogucnosti da mi na zahtev omoguce 4G, vec to ide po fazama.
Mene isto upravo odbili za 4G....
Razumeo bih da su vas sada odbili za 5G, ali da sredinom 2020. kažu da "usled ogranicenih tehnickih i administrativnih mogucnosti nismo u mogucnosti da vam omogućimo 4G", stvarno neozbiljno i smešno.
Meni su naprotiv rekli da je 4G odmah omogućen kad se kupi nova karticaNeozbiljni su skroz. U poslovnicama ubedjuju ljude da 4G usluga za pripaid nikom nije omogucena. Za sada znam dvoje ljudi koji imaju 4G, jednoj broj pocinje sa 3, drugoj sa 4. Moj pocinje sa 9 tako da cu se nacekati![]()
Besplatno 3GB u Vip-u sedam dana.Aktivacija preko sajta:https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/loyalty
Jel možda neko video ovo ? Novi mobilni operater,ali nema nigde informacija na internetu Pogledajte prilog 286103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari