Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Па вероватно ће се водити посебно и прво он трошити, тако је увек бивало...

Био сам у Лазаревцу у пословници Мтс-а и оператер категорички тврди да на припејд картицама 4Г још није пуштен...

Био сам у Лазаревцу у пословници Мтс-а и оператер категорички тврди да на припејд картицама 4Г још није пуштен...

Isto su i meni reklii. Ja sam hteo da zamenim karticu za 4g. kazu ne moze za pripejd samo postpejd

Hmm a meni su na chat-u rekli da je 4G za pripejd jos uvek u test fazi i da zvanicno nije omogucen.

Lazu. Moja devojka je skoro pre mesec dana dobila 4G na pripaid broju. Odlicno fuknkcionise. Ja sam danas slao zahtev za aktivaciju 4G usluge, videcemo.

Наравно да нисам био убеђен у то што је рекао. Али ко ће их знати више... Којим путем си послао захтев?

Stigao odgovor jutros. Usled ogranicenih tehnickih i administrativnih mogucnosti nisu u mogucnosti da mi na zahtev omoguce 4G, vec to ide po fazama.

Mene isto upravo odbili za 4G....

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Razumeo bih da su vas sada odbili za 5G, ali da sredinom 2020. kažu da "usled ogranicenih tehnickih i administrativnih mogucnosti nismo u mogucnosti da vam omogućimo 4G", stvarno neozbiljno i smešno.

Razumeo bih da su vas sada odbili za 5G, ali da sredinom 2020. kažu da "usled ogranicenih tehnickih i administrativnih mogucnosti nismo u mogucnosti da vam omogućimo 4G", stvarno neozbiljno i smešno.

Neozbiljni su skroz. U poslovnicama ubedjuju ljude da 4G usluga za pripaid nikom nije omogucena. Za sada znam dvoje ljudi koji imaju 4G, jednoj broj pocinje sa 3, drugoj sa 4. Moj pocinje sa 9 tako da cu se nacekati :)

Neozbiljni su skroz. U poslovnicama ubedjuju ljude da 4G usluga za pripaid nikom nije omogucena. Za sada znam dvoje ljudi koji imaju 4G, jednoj broj pocinje sa 3, drugoj sa 4. Moj pocinje sa 9 tako da cu se nacekati :)
Meni su naprotiv rekli da je 4G odmah omogućen kad se kupi nova kartica

Nemoj bolje, završićeš isto kao i ja....

Daleko da toga da su neozbiljni, pare su veoma ozbiljna stvar. To što navode je izgovor da se ljudi odvrate od pripejda i uzmu postpejd. Iz istog razloga su i postpejd cene bezobrazno skupe.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Ipak mislim da im nije cilj da oteraju sve, nego da ih zadrze i uzmu vise para.

Zasto su onda "vratili" NEO2 paket za 999 dinara?

Сад нек бирају интернет(Ин) или разговори(Нео 2).

Jel ovi dodaci u Telenoru važe do kraja dana koji je naveden kao poslednji ili sa prvim minutima tog dana. Ističe mi 3.6. paket, a ko za naopako Moj Telenor app ne radi, da znam šta da očekujem, dal da se oprostim od gigabajta :D

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Važi ti do 3.6 23:59.
Moj Telenor trenutno unapređuju, pa ne radi.

Uh, dobro je [emoji16]
Hvala na informaciji, a i Telenor bi mogao da najavi radove, a ne ovako bez ikakvog obaveštenja.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Upravo primetio: sa aktivacijom Vip plus promotivnog prepaid dodatka sa 3 GB besplatnog neta u trajanju od 7 dana, dobije se 3000 MB. Ako ćemo baš da cepidlačimo, to baš i nije 3 GB, fali 72 MB. :)

Zna li neko kako se moze automatizovati aktiviranje ovih mesecnih paketa u Vipu?
Koliko vidim ako ostavim dovoljno kredita, on ce obrisati sve iz prethodnog meseca i imacu samo sadrzaj iz novog paketa. Ranije sam svaki put dan pred istek aktivirao paket i onda mi se uvek sadrzaj spajao. Pretpostavljam da mi to ostaje i ovde...ali me zanima, da li imate neki automatizam koji bi to radio umesto vas?

Nazad
Vrh Dno