Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Je l' Moj Kiosk i dalje prodaje Gloabltel kartice po 750 din? :)

(300 din je preko sajta uz besplatnu dostavu brzom poštom)

Kul :) Inače Globaltel je fina varijanta, ako signal na željenoj lokaciji nije problem onda u trci između Globaltela i Vipa odlučuju nijanse u vezi sa individualnom potrošnjom...

Planirao sam da kupim pripejd Telenor broj za 500 dinara.Da li Cu moci da kupim 100 gb tarifni internet dodatak pripejd za 1000 dinara .Da li to vazi za nove korisnike.

Tako je bilo i prošle godine, davali su 100 GB i nije mogao da im se produži rok aktivacijom nekog od klik dodataka kao što je uobičajeno. Za ovu promociju to ne važi. A bilo bi lepo da može.

Prosle godine je jasno bilo napomenuto da se samo taj dodatak ne sabira sa ostalima. Ove godine takve napomene nema, a agenti call centra su ocigledno neinformisani.

Ako nigde na sajtu NE PISE da je taj dodatak izuzet iz sabiranja nemaju pravo da ga izuzmu. To bi onda bila cista obmana korisnika i lazno oglasavanje.

U mom slucaju, gigabajti su se preneli iako sam aktivirao dopunu od 300MB, tako da je sve OK, okacicu snimke ekrana gde se vidi da imam aktivnu samo malu dopunu i 118GB neta.

Prilozi

• IMG-3516.PNG
    IMG-3516.PNG
    68.4 KB · Pregleda: 144
  • IMG-3515.PNG
    IMG-3515.PNG
    82.6 KB · Pregleda: 140
Hmm, kada si aktivirao 100gb? Ako je manje od mesec dana, nije reper. To bi se sabralo i prosle.
Pitanje je da li ostaje posle tih mesec dana od aktivacije 100gb?

Pa valjda vidis na slici da 100 GB nije aktivno, sto znaci da je proslo VISE od mesec dana... Juce isteklo...

Ne poznajem dobro Moj Telenor, pa ne mogu da nagadjam :)
Cool

Ma OK, samo sam hteo da konacno stavimo tacku na ovu pricu dal se prenosi ili ne, pa sam namerno sacekao da istekne, i ne bih da opet krene diskusija :)

Evo ja malopre pitao u poslovnici i potvrdili su da se ne prenosi. 100gb taj mesec i to je to.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne vidim zašto bi Telenoru ovo bio problem dobijaće mesečno minimum 200 dinara a neće opteretiti mrežu ovim bi sahranili konkurenciju ovo sto nude Vip i Globaltel je smešno sada.

Da li je ova ponuda dodatak 100GB interneta za prepaid trajna? Ili traje samo dok su praznici, tj. samo tad moze da se aktivira, a posle ca na staro da vrate kad je bio 10GB dodatak?

Kako ide prenos prepaid broja kod drugog operatera? Jel potrebno registrovati prepaid broj? Predpostavljam da se kredit gubi u prenosu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ukoliko ti nije registrovan broj moras ga registrovati. Ali i nakon registracije si u obavezi da ostanes 3 meseca u mrezi, posto se registracijom vodis kao novi korisnik. Kredit se naravno gubi.

@zarkostanisic
Nema na sajtu informacije ali znajući Telenor biće da je neka praznična promocija. Tipujem na kraj januara da će da vrate na staro tj. 12 GB

@Qiza
Ja sam prošle godine u ovo vreme registrovao pripejd broj i odmah pokrenuo zahtev za prenos. Fora je samo da kad se registruje broj prođe dan ili dva pa tek onda da se podnese zahtev za prenos kod drugog operatera, nikako u istom danu jer odmah odbiju zahtev.

Sent from Mi A2 using Tapatalk

Izvinjavam se na dezinformaciji onda. Mene su uvek ubedjivali da mora 3 meseca da se ostane u mrezi. Ocigledno da nisam informisan. :-(

Moram svratim do telenora za pocetak, da vidim da li je broj mozda registrovan, imam ga bas dugo, ne secam se ni kako sam dosao do njega.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Izvinjavam se na dezinformaciji onda. Mene su uvek ubedjivali da mora 3 meseca da se ostane u mrezi. Ocigledno da nisam informisan. :-(
Prelazak pripejd - postpejd i obratno povlači da mora da se čeka tri meseca. Registracija je nešto drugo, naravno pod uslovom da je broj pre registracije bio na pripejdu kod istog operatera minimum 3 meseca.

Sent from Mi A2 using Tapatalk

Ko je ugrabio 120 GB ugrabio mada i 12GB nije loša opcija za nekog kome treba više i dalje je yTelenor za net najbolja opcija dok su za priču i sms bolji Vip i Globaltel.

Kome povremeno treba net a ima slobodan dodatni sim slot na telefonu ili mifi, ima i nove Telenor kartice sa 10GB koji traju 15dana, 500din.

Imam VIP prepaid karticu, onu sa 12 GB neta, aktiviranu u decembru. Tih 12 GB traje 12 meseci. Da li u tih 12 meseci moram da dopunjavam kredit da bi mi važilo tih 12 GB do decembra? Pozivi i sms su mi nebitni.

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Moraš, i to u roku od 90 dana.
Na sajtu im stoji "U slučaju da kredit nije dopunjen 90 dana, preostali GB (u okviru Ledilo prepaid promocije i dodatka) aktiviraju se sa sledećom dopunom."

Aha, hvala.
Postoji li kod nekog operatera da ne mora tako često da se dopunjava a da ima dosta neta? Pitam jer sam u inostranstvu i slabo sam u Srbiji, pa kad dođem samo za net. Nekad sam uzimao isto kod VIPa za 300 dinara 4 gb, pa kad dođem posle 3-4 meseca, bacim karticu i kupim drugu, nego mi više mučno da otvaram telefon da bi zamenio kartice.

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

^gde tu vidis minute ka svim mrezama?
Za te dodatke smo rekli da nisu standardni, i vec duze vreme ih nema. A konkretno se odnosilo na ove bas fine od 89 din. 100min.

Ne razumemo se izgleda. Ovo su standardni dodaci i postoje na sajtu, kao sto postoje i nestandardni tj. personalizovani dodaci i svi su dostupni u android aplikaciji.

Mislim da je bolje uzeti 800 dinara za 20.000 minuta u Telenor mreži i 20gb za mesec dana, nego 12gb za mesec dana.
Screenshot_2019-01-17-16-37-58-366_rs.telenor.mymenu.jpeg

U Vipu je 300din=12gb i to 12meseci, a Telenor 800din=20gb jedan mesec.

Sve kartice, kod svih operatera se moraju dopunjavati da bi bile aktivne.
Mislim da ke trenutno VIPova ponuda najbolja za prepaid i internet

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno