Šta je novo?

Prepaid sa jeftinih 100-200mb protoka?

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Nisam koristio prepaid nekih 12-13 godina... pa nisam baš u toku.

Treba mi za backup telefon prepaid kartica gde bih mogao da za neke što manje pare imam po 100-200mb mesečno. Naravno i da sam u mogućnosti da primam pozive i poruke :D.

Može li neka preporuka? Nije mi problem i ako su to neke privremene promocije i slično. Nikakav mi problem nije da tu karticu menjam za drugu/povoljniju svakih par meseci.

Neces dugo imati zgodan prepaid, svi se gase :) Ali manje vise svaki prepaid ima neki dodatak od 100-300MB, mada su skupi trenutno. MTS, cini mi se, nije nimalo zgodan, jer traju po 1-7 dana, a ne 30 kao ostali prepaid paketi.

Mislim da ti je najbolja opcija VIP Online0. 0 dinara, a onda dokupi Dzoker dodatak od 500 za 250 ili 1000MB za 300rsd. Kad ti ne treba, ne aktiviras ga. Jeste postpaid, ali je 0 dinara ako ne dokupis dodatke. A i dodaci za minute i poruke su prilicno OK.

Ako mora biti prepaid, onda pogledaj VIP Super (ne znam trenutne VIP prepaid promocije napamet, menjaju ih relativno cesto ove godine) ili u Telenoru dodatak za MB.

Mts uzmi internet dodatak - 125 din 7 dana 200mb

Telenor klik 7 - slično...

Telenor prepaid za vaznost 30 dana ima neki "Klik30". To je 200MB za 195 din.

@vip: ne odgovara mi to... nema meseca kada mi ne treba. Na toj kartici će mi trebati dokle god se rešim da je koristim.
@mts dodatak... skupo mi je da dam 500din za mesec dana... nadao sam se nečemu jeftinijem.

Telenor klik 30 mi zvuči prihvatljivo.

telenor klik 30...ja ga imam na neka stara 2 fona...za 200 din 200mb...

@vip: ne odgovara mi to... nema meseca kada mi ne treba. Na toj kartici će mi trebati dokle god se rešim da je koristim.
Nisam shvatio sta si hteo reci ovim?
Ako mislis na VIP Online0, ona se moze kao prepaid koristiti.

Nisam shvatio sta si hteo reci ovim?
Ako mislis na VIP Online0, ona se moze kao prepaid koristiti.

Ovo mi zvuči takođe ok, ispada 270din za 500MB. Nisam te bio incijalno razumeo oko dodatka, kada sam pročitao šta piše na stanici, shvatih.

Edit: Ovo je paket samo za Data? Može li ova kartica primati i slati poruke/pozive?

Poslednja izmena:
VIP valjda ima varijantu da uplatis 500 dinara koji vaze 6 meseci, ali dobijes i gratis 500MB koji traju mesec dana, pa kad ti oni isteknu, za DATA koristis uplacen kredit, a pozivi i SMS se odmah sa kredita skidaju, tj. nema gratisa, pa kol'ko ti traje...

Mogu i pozivi i SMS, imas cak i dodatke sa sasvim OK cenama za slanje/zvanje, s' obzirom da je Internet tarifa.

Ovo mi zvuči takođe ok, ispada 270din za 500MB. Nisam te bio incijalno razumeo oko dodatka, kada sam pročitao šta piše na stanici, shvatih.

Edit: Ovo je paket samo za Data? Može li ova kartica primati i slati poruke/pozive?

Taj vip online 0 deluje zanimljivo, ali sad sam trazio na sajtu i ne nalazim he. Samo od vip online 3, pa nadalje... ?

Edit: nasao sam.

Poslednja izmena:
Ranije je cak 6 meseci bio besplatan sa 500mb:)

Dobro je i sada, kome treba povremeno mobilni net.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno