(ponosan) sam vlasnik Mustek Office 650 (UPS) vrlo fin, kockastog oblika, ima 4 normalne uticnice (stekere) dakle mozes da ukljucujes sta hoces (ne mora samo komp, meni su na njemu kuciste, monitor (TFT), laserski stampac i kablovski modem... desavalo se dosta puta da mi pada napon i nestaje struja (u dvoristu pored se gradi nova kuca i stalno cimaju struju pogotovu zadnjih 2 meseca) i mnogo je zgodno .. odjednom se u kuci pogase sva svetla samo komp jos uvek lepo radi, mirno pozatvaram sve sto sam radio (SNIMIM text u wordu - koliko sam ga puta samo gubio onaj glupi AutoRecover reeeetko kad uvati lepo .. da ne pominjem 2 harda koja su mi davno riknula u iznenadnim nestancima struje pa brzim dolaskom - narodski receno cimanje !! 😡 ) ugasim lepo komp i mirna backa....
a da ima i zastitu za telefonski kabl za modem, ali ne koristim jerbo sam na kablu...
vrlo ti to preporucujem, dakle zgodno je kao i APC produzni kablovi mozes da ubadas bilo kakve uredjaje, pegla fino napon, ali ti jos dodatno omogucuje da imas fore da koristis komp i kad nestane struja nema da se mislis. Ja sam to uzeo jos pre valjda dve, dve i po godine (da me ubijes ne mogu da se setim) i tada sam ga platio oko 50e (mislim da je bilo nesto tipa 48e) sto se mene tice, to je mali izdatak u odnosu na to sta pruza
P.S. Kada budes kupovao UPS obrati paznju na sledece.. za firmicu u kojoj radim smo nabavili par komada APC UPS (onih - standardnih "manjih" "jeftinijih") ... super oni rade, ono kvalitet i sve to, ali ono sto se meni ne svidja je to sto uticnice nisu standardne nego kao na kucistu.. i dobijas 2 takva kabla u kompletu (ima 4 uticnice) to je meni malo shit jer ne mogu tek tako da na primer ubodem u to moj kablovski modem .. ili mini liniju ili sta vec ...
P.P.S. znam da si rekao da nemas neku lovu za UPS, ali bolje razmisli o davanju 40-50 evra za UPS (toliko pretpostavljam da bi danas kostao gorespomenuti Mustek, ispravite me ako gresim dugo nisam gledao cene...) nego 20e na produzni kabl
P.P.P.S. ako bas oces produzni, moje preporuke za ovaj poslednji navedeni... video sam ga, malo se "igrao" sa njim, nisam imao prilike da ga "testiram" ali svi verujemo firmi APC i ako oni kazu da funkcionise to je onda to.. plus bas lepo izgleda 😉
:wave: