Šta je novo?

Premiere u After Effects

PileStrasni

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
320
Zna li neko kako da u Efeccts-u(6,5) uradim animaciju sa titlovima (npr) a da to bude NA MESTU u projektu koji se radi u Premier-u(1.5).Pokusavao sam da ceo Premierov projekat otvorim u AAE a on mi to otvori i raspakuje u Bog zna sta a ja nikako da ukapiram kako da ubacim titl bas tamo gde ja hocu, posto Premiere i nema neke velike mogucnosti kada su titlovi u pitanju.

Šta to Premier ne može da uradi sa titlom.

u tom 1.5 Premiere-u mozes dosta stvari da uradis, ali uradi tu animaciju u After-u i export-uj kao TGA sekvencu ili Uncommpresed AVI, RGB+Alfa i kada to zavrsi uvuces u premiere i stavis iznad videa gde hoces da ti titl ide...

Merlin, Effects moze da napravi sve i svasta sa grafikom, dok premier nije toliko razradio efekte sa titlovima, a meni je problem da ti titlovi budu u sklopu sa videom koji obradjujem ( kao sto se i rade reklame gde se kombinuje video snimak i razni efekti sa slovima,objektima i sl.)

Projekti iz Premijera 1.5 se u After uvoze najnormalnije kao kompozicije, ne vidim u čemu je problem. Nabacaš preko toga tekst lejere, izobrćeš, izokrećeš i gotovo.

Nazad
Vrh Dno