Šta je novo?

Premiere Pro...

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Da li ste imali sledeci problem:

pri pomeranju snimka na Timeline-u /brzom, levo-desno/ da hoce da se zakoci komp?od 20 pomeranja jednom zakoci da mora komp da se restartute...

isto probam na Premiere 6.5, ali nece da zakoci!?

pitam zbog kompa, da li je sve u redu sa, npr. hardom, posto imam SATA disk...

bolji znalci Premiere-a pitanje:

radio sam u 6.5, pa jedno vreme nisam, da li prelaziti na Pro 1.5 ili ne?
ima dosta negativnih misliljenja o pro verziji?

koji je po vama encoder daje najbolji kvalitet slike za prebacivanje na DVD?
/sve ih imam :D , samo koji?/

poz

deki30

deki30 je napisao(la):
Da li ste imali sledeci problem:

pri pomeranju snimka na Timeline-u /brzom, levo-desno/ da hoce da se zakoci komp?od 20 pomeranja jednom zakoci da mora komp da se restartute...

isto probam na Premiere 6.5, ali nece da zakoci!?

pitam zbog kompa, da li je sve u redu sa, npr. hardom, posto imam SATA disk...

bolji znalci Premiere-a pitanje:

radio sam u 6.5, pa jedno vreme nisam, da li prelaziti na Pro 1.5 ili ne?
ima dosta negativnih misliljenja o pro verziji?

koji je po vama encoder daje najbolji kvalitet slike za prebacivanje na DVD?
/sve ih imam :D , samo koji?/

poz

deki30

Ja nemam tih problema a koristim premiere pro 1.0
Sto se tice premiere pro 1.5 ljudi se zaista zale da nedostaju neke opcije iz starijih premiera ili i ono sto je vaznije da je nestabilan.

Ja za svaki slucaj ostajem na svojoj verziji.
p.s. meni se nedesava da mi se komp blokira,ali mi se desava nesto drugo naime kada exportujem izmontirani snimak na traku ako bilo sta drugo radim jave se dropped frame-ovi.Za sada me taj "problem" netangira mnogo posto sam podesio premiere da pri 1.droped frame-u zaustavi export "ostecenog" snimka(da se lako nastaviti od te tacke),a i iskreno tih sat vremena neradim na kompu dok on nezavrsi export

Stefan1 je napisao(la):
Ja nemam tih problema a koristim premiere pro 1.0
Sto se tice premiere pro 1.5 ljudi se zaista zale da nedostaju neke opcije iz starijih premiera ili i ono sto je vaznije da je nestabilan.

Ja za svaki slucaj ostajem na svojoj verziji.
p.s. meni se nedesava da mi se komp blokira,ali mi se desava nesto drugo naime kada exportujem izmontirani snimak na traku ako bilo sta drugo radim jave se dropped frame-ovi.Za sada me taj "problem" netangira mnogo posto sam podesio premiere da pri 1.droped frame-u zaustavi export "ostecenog" snimka(da se lako nastaviti od te tacke),a i iskreno tih sat vremena neradim na kompu dok on nezavrsi export

Ja vec od letos (leto 2005) koristim Premiere Pro 1.5 i nemam nikakvih problema :banana: , i kada se savlada :type: nikad vise ni JA ni bilo ko drugi (barem ovdem kod mene u TV) ne koristi drugi program, a kamoli premiere 6.5. OGROMNA JE RAZLIKA !!!!
Samo dok se naviknes na rad sa njim.
Za kompresiju koristimo Main Concept MPEG PRO plug In for Adobe Premiere Pro.
Ima verzija 1.0.5 u kojoj je objedinjen obican mpeg i HDTV, dok sa novijom verzijom 1.0.6 dolaze razdvojeni.

Materijal skidamo sa digitalne kamere preko FireWire kartice, i kompresovanje radimo na 6000 bitrate-a. To koristimo za emitovanje i slika je perfektna.

Ako ti treba savet oko generisanja Main Concepta javi. :wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno