Šta je novo?

Premiere 6.0 pitanje

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Imam .mpg fajl kome hocu da promenim brightness, i nasao sam opciju za to u Premiere-u, ali ne znam kako se koristi , samim klikom na tu ikonu tj opciju se nista ne desava, a u helpu ne pise nista konkretno u vezi primene ove opcije ali se pominju neke brojcane vrednosti...
Help 🙂

Ako zelis samo brightness da podesis probaj ovako:

Upali Premier pa klikni Cancel kad se pojavi New Project Window. Dalje, idi File/Open, otvori fajl kojeg zelis da modifikujes pa idi File/Export Clip/Movie. Izaberi ime fajla koje zelis i klikni Settings pa iz menija izaberi Special Processing/ Modify (tu mozes podesiti i codec i sl.) i podesi Gamma. Tako mozes podesiti "svetlinu" slike.

Ima i drugi nacin, ali je daleko tezi (importovanjem mpg fajla u projekat...). Pa reci ako ti gornja sugestija ne pomogne 🙂

PS. Mozes Brightness da podesis i u Virtual Dub-u!!! Otvoris ga, File/ Open zeljeni fajl. Dalje, Video/ Filters/ Add/ Brigtness-Contrast i podesis kako zelis!

Re: Re: Premiere 6.0 pitanje

omnik je napisao(la):
PS. Mozes Brightness da podesis i u Virtual Dub-u!!! Otvoris ga, File/ Open zeljeni fajl. Dalje, Video/ Filters/ Add/ Brigtness-Contrast i podesis kako zelis!

Uspelo je, fala. 🙂🙂🙂cheers
Jos sam prethodno 'ispitivao' VDub po tom pitanju, ali nisam nasao opciju.
:wave;

Nazad
Vrh Dno