Šta je novo?

Prelazak sa g2 na...

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Razmišljam da menjam svoj g2. Prezadovoljan sam njim, ali ima jednu preveliku manu, a to je 16gb prostora, što nikako ne mogu da svarim (meni je to nedovoljno).
Zanima me što je od novije generacije najbolja zamena (da ima autonomiju u tom nekom rangu) i da li imate procenu koliko će koštati Note 4 par meseci posle pojavljivanja

Sacekaj da se stabilizuju cene Meizu MX4 pa kupi 64Gb verziju (ako se pojavi kod nas uopste verzija sa toliko memorije, mada i 32Gb je ok). Taj telefon ce sigurno imati autonomiju slicnu G2, mozda i malo bolju, ima kvalitetniji dac, bolju kameru.. uglavnom prelistaj temu o tom telefonu. Bukvalno ces mozda samo 100e doplatiti za 64Gb MX4 sto je najmanja moguca doplata za uredjaj tih karakteristika.

E sad, naravno da ce i Note 4 biti vrh kao i Z3 i slicni ali pored MX4 tesko da se isplate ti telefoni osim ako nisi fan neke od tih kompanija, ako sumnjas u meizu kvalitet, podrsku, garanciju itd ili ako zavisis od neke posebne funkcije koju imaju N4/Z3, G3 i slicni.

A realno ako mozes da predjes preko problema sa memorijom na G2 mozda ti se najvise isplati da sacekas prolece i poplavu novih, jos boljih androida.

Poslednja izmena:
Razmišljam da menjam svoj g2. Prezadovoljan sam njim, ali ima jednu preveliku manu, a to je 16gb prostora, što nikako ne mogu da svarim (meni je to nedovoljno).
Zanima me što je od novije generacije najbolja zamena (da ima autonomiju u tom nekom rangu) i da li imate procenu koliko će koštati Note 4 par meseci posle pojavljivanja
Pa uzmi LG G2 sa 32gb :d

Nazad
Vrh Dno