Šta je novo?

prelazak sa Apple TV + Infuse Pro na Android

vatrogasac53

Slavan
Učlanjen(a)
18.06.2008
Poena
395
Pozdrav ljudi,
Hteo bih da Apple TV+ Infuse Pro iskustvo (streming filmova direktno sa FTP servera/odnosno Google Diska) prebacim na Android.

Dolby Vision i Atmos TV imam, zatim imam nVidia Shield Pro.
koliko sam razumeo fali mi Plex, jel to ista stvar kao Infuse Pro, tj jel može na njega da se mapiraju cloud servisi/diskovi i da se pušta sa njih?
Hvala

Sam Plex radi sa lokalnim fajlovima tj mora makar da misli da su fajlovi na nekom lokalnom disku. Dakle za Google Drive i ostale "Cloud" varijante ti trebaju dodatni programi koji "mount"-uju taj neki cloud storage u lokalni fajl sistem.
Sam Plex ne podržava čak ni LAN network share-ove (da ih dodaješ direktno kao source u Plex-u, naravno radi kad tipa Samba share u Windows Explorer-u mapiraš da se pojave kao neki disk / drive letter ) a kamo li nešto modernije.

Plex takođe nema ni koncept sličan ".strm" fajlovima ( = textualni fajlovi koji kao sadržaj imaju HTTP / HTTPS, direct link do video fajla) koji postoje u Kodi i koji podržavaju/razumeju Emby i Jellyfin.

Poslednja izmena:
Sam Plex radi sa lokalnim fajlovima tj mora makar da misli da su fajlovi na nekom lokalnom disku. Dakle za Google Drive i ostale "Cloud" varijante ti trebaju dodatni programi koji "mount"-uju taj neki cloud storage u lokalni fajl sistem.
Sam Plex ne podržava čak ni LAN network share-ove (da ih dodaješ direktno kao source u Plex-u, naravno radi kad tipa Samba share u Windows Explorer-u mapiraš da se pojave kao neki disk / drive letter ) a kamo li nešto modernije.

Plex takođe nema ni koncept sličan ".strm" fajlovima ( = textualni fajlovi koji kao sadržaj imaju HTTP / HTTPS, direct link do video fajla) koji postoje u Kodi i koji podržavaju/razumeju Emby i Jellyfin.
Loša priča, onda mi treba nešto bolje od Plexa što može da mapira Cloud varijante.

Pa Plex-ov posao je da bude Media centar a za mount-ovanje imaš programe tipa rclone.

tema za Plex i slična rešenja:
tema za Kodi:

Nazad
Vrh Dno