Osjetim da mi moja garficka kartica postala slaba,kad pokusam sam da donesem neku odluku o kupovini druge kartice,poludim..trziste prepuno,jako tesko naci najbolji izbor..
Konfiguracija mi je sljedeca: CPU Intel core2duo E6850 3Ghz,4MB
GPU Gigabyte Nvidia GeForce 9600 GT 512MB DDR3
MB Gigabyte GA-EP31-DS3L v2
RAM 4GB DDR2 800Mhz
HDD 160 GB 7200-rpm
PSU Powerline 530W
OS Windows 7
Monitor 22 inch wide 1680x1050 max rezolucija
Dali opet Nvidiu ili na novu ATI 5000 seriju
200 eura mogu dati za grafu.,eh koja iz ati HD 5000 serije je naj bolja da se stopi s mojom konf. znaci da je processor ne gusi. Dali bi HD 5850 bilo previse tu staviti,il da idem na nesto manje. Stim da imam veliki monitor i da volim igrati novije igre s max detaljima u grafici,graficka mora biti spremna da vrti bez problema npr: GTA4,Crysis i druge famozne igre na max detaljima...
Molim sve dobre ljude da mi pomognu u najboljem odabiru... i takoder molim administratora da nebrise moju temu dok se ne posavjetujem s ljudima,temu sam postavio na ( sta da kupim ) nisam dobio nikakvi odgovora dosad,pa evo da probam i ovdje...
Konfiguracija mi je sljedeca: CPU Intel core2duo E6850 3Ghz,4MB
GPU Gigabyte Nvidia GeForce 9600 GT 512MB DDR3
MB Gigabyte GA-EP31-DS3L v2
RAM 4GB DDR2 800Mhz
HDD 160 GB 7200-rpm
PSU Powerline 530W
OS Windows 7
Monitor 22 inch wide 1680x1050 max rezolucija
Dali opet Nvidiu ili na novu ATI 5000 seriju
200 eura mogu dati za grafu.,eh koja iz ati HD 5000 serije je naj bolja da se stopi s mojom konf. znaci da je processor ne gusi. Dali bi HD 5850 bilo previse tu staviti,il da idem na nesto manje. Stim da imam veliki monitor i da volim igrati novije igre s max detaljima u grafici,graficka mora biti spremna da vrti bez problema npr: GTA4,Crysis i druge famozne igre na max detaljima...
Molim sve dobre ljude da mi pomognu u najboljem odabiru... i takoder molim administratora da nebrise moju temu dok se ne posavjetujem s ljudima,temu sam postavio na ( sta da kupim ) nisam dobio nikakvi odgovora dosad,pa evo da probam i ovdje...