Šta je novo?

Prelazak na intela zboga GTA V, koju maticnu/cpu?

To je pivotalno!

moj je racunar prosto poleteo kad sam skinuo drugu grafiku i sad mi ova radi u 3.0 x16,dobio sam 30fps.

A ne hvalis se za jos 15hz na monitoru?

sto bi se hvalio,pa kad sam ja birao monitor.

Pda, ali PCI-E 3.0 je doprineo tome!

Ja mislim da si najvecu korist imao sto si sada dobio PCI 3.0 :d

Lose mislis :d Nemam ja GT 620 pa da mi to nije dobrodoslo ;)
Ako imas neke zablude nije mi problem da ti posaljem video klipove koje sam licno ja radio pa da vidis sta sam dobijo ;)

Poslednja izmena:
Koliko si dobijo frejmova ako nije tajna?

25-30 Fps na Ultra podesavanjima

Dule jedino si ti u zabludi oko toga, i oko toga kako se pise dobio. :d
Ma kakav dobitak u frejmovima, jos nema grafe koja ce bottleneckovati pci-e 2.0... :)
Samo sracunaj bandwith koji postize PCI-E 2.0, a koliko graficke zapravo mogu da isteraju memorijskom magistralom i clockom memorije i videces koliko je daleko od toga.

https://www.pugetsystems.com/labs/a...Speed-on-Gaming-Performance-518/#1080pResults

Bajo tu tvoju ideologiju zadrzi za sebe... Kao sto rekoh mogu da ti posaljem video snimke ako te nesto kopka, ne vidim razlog zasto bih te lagao ;) U GTA V, sam dobijo citavih 30 fps i to na ultra podesavanja, za renderovanje klipa od 40 min treba mi 8-10min zavisi od postavki, u bf4 60+ FPS-a takodje ultra podesavanja, tako da budi mi pozdravljen i siri tu ljudima dezinformacije :d

Nista od toga nema veze sa PCI-E 3.0 nego sa promenom procesora...

Jasno, trebace nekad. Za sad apsolutno nista se ne dobija doticnim, jer je mnogostruko veci protok nego sto grafe mogu da isprate.

Jasno, trebace nekad. Za sad apsolutno nista se ne dobija doticnim, jer je mnogostruko veci protok nego sto grafe mogu da isprate.

E pa vidis moja moze da isprati, (tehnicki da ali softverski ne) moguce da ce to poceti da dolazi do izrazaja sa dolaskom novog API ili ti DirectX 12. U svakom slucaju videcemo ;)

OK, predajem se.

A dobro si i izdrzao svaka ti cast, meni pripala muka samo od citanja :d

E pa vidis moja moze da isprati, (tehnicki da ali softverski ne)

Pre dva minuta se ne zna šta je K oznaka, sad znamo sve o grafičkoj koja ni nema 4 GB kako spada.
facepalm.gif

Ma, pustite decka na miru:laugh:, sigurno je dobio sa tim procom, ono sto je i zeleo, i nije progresio sto je uzeo taj proc, samo jos da ga overklokujes i ima cela masina da ti poleti:angel:.

Poslednja izmena:
Pa ja sam namerno napisao dobijo umesto dobio zato sto je on napisao a on i dalje ne provaljuje da se tako ne pise :D

piše se .

Pa ja sam namerno napisao dobijo umesto dobio zato sto je on napisao a on i dalje ne provaljuje da se tako ne pise :D

E sad ti misli sta oces :D Bitno je da sam ja reko moja zapazanja oko prelaska sa AMD na Intel a vi sada terajte ovo dokle ocete :d

Nazad
Vrh Dno