Šta je novo?

Prelazak na Huawei P8?

notrealyeti

Poštovan
Učlanjen(a)
07.07.2016
Poena
54
Pozdrav,

trenutno imam iPhone 5s 16GB koji koristim vec nekih godinu i 2-3 meseca, a otac je skoro od firme dobio Huawei P8 koji ne koristi, bukvalno stoji onako neotpakovan i sto ga vise gledam sve vise me vuce. Da li se isplati uzeti njega sada jer ne verujem da cu uzimati telefon skoro s obzirom da treba da narucujem novi PC...

Telefon koristim uglavnom za drustvene mreze, browsing, muziku, takodje mi je i kamera bitna, igrice igram ali uglavnom manje zahtevne, cisto da ubijem vreme kada cekam nesto.

Ili je mozda bolja opcija sacekati malo, pa za neka 3-4 meseca preci na iPhone 6/s?

Ako bih sada uzeo ovaj Huawei ne bih ga posle prodavao pa doplacivao za iP6/s.

Poslednja izmena:
Ako ti je već prioritet skupljanje novca za novi komp radiće ti huawei P8 super posao za to što si naveo, odličan je to telefon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na iPhonu mi je pukao ekran pa sam ga menjao, a s obzirom da su mi u Ovlascenom servisu jedino ponudili zamenu uredjaja i doplatu od 45k, odneo sam ga u lokalni servis, ne primecuje se razlika u odnosu na pre, ali prilikom zamene verovatno ostecena prednja kamera koja od tada ne radi. Serviser predlozio cak i slanje u Bg i popravku o njegovom trosku, ali nikako da stignem da odnesem jer mi i ne smeta iskreno.

Sa obzirom da kupci samo traze ovako nesto da bi oborili cenu pitanje je da l bi izvukao i 150e, ruku na srce delefon je ok ocuvan, ali se prodaju 15-20 dana stari za po 250e.

A nesto sumnjam da mogu prodati P8 sa Telenora za 350e koliko mi fali za iP6s (520e KP nov 16GB), tako da mi ovo trenutno nije opcija jer bih morao doplacivati stotinak eura, a s obzirom da imam 18 god i da uzimam novi komp za 2 nedelje nema sanse da dajem jos 100e na fon, koji je meni potrosna roba.

Znaci, pitanje je, da li ostaviti ovaj iPhone koji zaista fino radi i koristiti ga recimo 4-5 meseci pa oko nove uzeti iP6s ili je P8 ipak ozbiljniji fon koji moze da se bez problema koristi narednih godinu dana pa ga posle menjati za nesto jace?

Nemam opciju da zadrzim oba fona, ako bih uzeo P8 dao bih iP bratu, a u drugom slucaju bih prodao P8, pa me zato zanima.

Uzmi iphone da udovoljiš bataku. :D
Šalu na stranu, kako god okreneš za iphone 6s bi doplaćivao min 100e (pod uslovom da dobiješ neke ok pare za 5s) pa ti proceni.

Mislim da je ipak najbolja opcija da sacekam decembar, januar, ipak idu snizenja i rasprodaje pa ili juriti tada nesto ako bude neka lepa akcija, ili eventualno ako naleti ovde neki fin oglas na benchu.

Hvala svima na pomoci.

Uzmi iphone da udovoljiš bataku. :D
Šalu na stranu, kako god okreneš za iphone 6s bi doplaćivao min 100e (pod uslovom da dobiješ neke ok pare za 5s) pa ti proceni.

Morace ipak burazer da se strpi malo :D

Nemam srca da se rastanem sa fonom za neku sicu, ipak je ovo, bar sto se mene tice, i dalje jedan solidan telefon i nema smisla prodavati ga po ceni dobro ocuvane s4-ke.

Upravo tako. Zasto bi prodavao telefon kojim si zadovoljan za smesne pare? Koristi to pa kad se uzme prilika promeni. :)
A taj P8 prodaj dok nije jos pala cena.

Iskreno, koristio sam oba telefona, i iPhone 6s je naravno jaci... Ali, za tvoje potrebe ce ti i P8 raditi sjajan posao. 6S ima bolju kameru, u radu je fluidniji nego P8, ali po mom misljenju, nista preterano bolje. Koji god da izaberes neces pogresiti. Ako zelis da skines okove iOS-a i koristis telefon kako god ti zelis, uzmi P8.. Ako ti iOS odgovara, sa svim svojim limitacijama, sacekaj do kraja decembra, pocetka januara, i kupi 6S :)

Nazad
Vrh Dno