Šta je novo?

Prelazak kod telekoma

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Ako ima slobodnih porotva na centrali, koliko ću max čekati da se priključim ponovo na adsl.

Ja sam dobio za 4 radna dana .Samo nam nije ista lokacija ;-)

ako nije tajna, od kog provajdera bezis? :)

Zavisi. Postoje razna iskustva, neki su dobili vrlo brzo (5 - 10 dana), a neki su ostali bez porta (prelazak sa SezamProa na Telekom, odnosno, pokusaj prelaska).

Ja sam u Vrscu prelazak sa Euneta na Sezam cekao 17 dana i stalno zvao ove u telekom da skinu Eunetovu opremu i oslobde port.

U mom sluchaju mesec dana

Poslednja izmena:
e ljudi zanima me koje probleme ste imali kod beotela posto ga ja imam?

e ljudi zanima me koje probleme ste imali kod beotela posto ga ja imam?

Uh čoveče hoćeš spisak ,od priključenja kada sam čekao mesec dana nakon dobijanja novih portova,preko pucanja veze zamrzavanje protoka i sl.,ispale za rutrer , do raskida kada sam morao i ratel da umešam kako bi se smilovali da se otkače sa mog porta. Znači treba ih zabraniti.

Do sada o Beotel-u sve najbolje...
Sa druge strane , o Telekomovom ponasanju prema korisnicima - :mad: :zgran: :vomit:

ma extra su brate , preko fona nakon 2 minuta razgovora kažu "javi te se kasnije",na mailove ne odgovaraju,što se tiče njihovog prodajnog mesta evo mog iskustva : otišao sam da uplatim paket i lepo pitao kako se dobija ruter ,devojka koja radi tamo mi je rekala da pozovem teh. podršku i da od njih tražim ,što sam ja u radio i rekli su mi preko fona da dođem kod njih za dva dana posle 12h ja se tamo pojavim u 18h kažem da sam došao za ruter devojka koja radi tamo pita me za korisničko ime i jel sam doneo 1500 dinara.... otvori ona orman u kome se nalazi brdo rutera pogleda neke ceduljice i kaže da nema rutera sa mojim korisničkim imenom ,nakon toga okrenula je nekoliko brojeva i rekla mi je da nemaju rutere i da će biti sutra ,tako da ja dođem sutra po "moj"ruter.

E to je beotel,goreg nema

pajo proveri tvoju kuhinju možda sada tamo lete zmajevi

pa mene nervira sto mi puca veza tj restartuje mi se ovo ***** od modema

pa mene nervira sto mi puca veza tj restartuje mi se ovo ***** od modema

I ja sam imao takve probleme sa konekcijom dok sam koristio njihov adsl i sve sam pokušavao , tri modema sam promenio(dva sagem i crypto) i konektovao sam se sa i bez /ip@beotel ali opet mi se to dešavalo .Pre njih sam koristio EUnet i nisam imao takvih problema ,a ni sada kod telekoma.

Moze li neko da mi kaze koje su max brzine za download kod Telekom ADSL za torrent i obican download?

Pa zavisi od torrenta do torrenta. Ali kada skidam neku linux distribuciju, ide oko 52 KB/s, nekad i vise, a direct download ide 56-57 KB/s. U pitanju je 512K paket.

Vrh Dno