Invader je napisao(la):Ovako, Bios i ASUS Probe pokazuju totalno razlicite temperature procesora.
Razlikuju se za nekih 10-12 stepeni, bios pokazuje vishe.Ko ovde laze???
srki je napisao(la):Skini najnoviju verziju Asus Probe a ako i onda laze onda updejtuj bios pa vidi dal ima razlike.
P.S.Napisi koja je ploca u pitanju.
ma da imam taj fuzzy logicov core centar i on pokazuje +4 od bios-a i speedfana :trust:DS9 je napisao(la):ja bih uzimao u obzir ono sto prijavljuje msi, bez obzira sto je diskutabilno to dal` je njegovo ocitavanje realnije od speedfana. Inace, skini poslednju verziju msijevih utila (bese "msi probe" i "fuzzy logic", valjda)
To je ok, mada je meni zgodniji PC Alert (takodje msi util) jer pokazuje i sve voltaze. Normalno, fuzzy logic i pc alert ne mogu da rade istovremeno.c3 je napisao(la):ma da imam taj fuzzy logicov core centar i on pokazuje +4 od bios-a i speedfana :trust:
Asus je oduvek lagao, bare na ploci koju sam imao Tusl2-c. Cini mi se da je uvek pokazivanje temperature vece u biosu nego u operatinom sistemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari