Šta je novo?

pregoreo procesor???

Athlon je napisao(la):
Sto be dete terate u propast. Nista ne diraj, zatvori kuciste, zakljucaj i progutaj kljuc. Tacka. Tako je najpametnije, veruj mi.

S obzirom na Veyronovu istoriju, ovaj put se slazem s tobom :d

Veyron je napisao(la):
Stepping je 1 sto znaci da je B. Ne znam da li da ga menjam posto mi je sad npr. temp 26 stepeni, dok gledam DivX 30, a dok igram nekih 36-38 stepeni sto je i neki maksimum... e sad ne znam cime da opteretim procesor da vidim koliko ce se grejati...
Izgleda mi se zalomio dobar primerak...

Optereti ga ciglom, napajanjem (celim), jastukom, knjigama...:D
Salim se, naravno.
Evo ti u attachmentu CPUBurn. Temperature su ti vise nego ok.

Dobio si procesor bolji nego sto si ocekivao, uzivaj i da se ne javljas vise!:)

Ma da... verovatno si u pravu...
Procesor nije pregoreo mojom greskom. Zadesilo se da upadne konektor u fan i sta boze moj, moglo se desiti svakome (zato sam sad sve kablove pricvrstio za sasiju kucista onim flex kablovima)... A i inace mnogo se grejao... bolje je ovako

Darkmatter je napisao(la):
o nenadjes njega i JIUCB ti zavrsava posao sto se tice

TBred B jezgra na kojima su bazirani modeli 1700+ su (za sada) sa oznakama JIUGB i JIUHB.

Veyron je napisao(la):
Stepping je 1 sto znaci da je B. Ne znam da li da ga menjam posto mi je sad npr. temp 26 stepeni, dok gledam DivX 30, a dok igram nekih 36-38 stepeni sto je i neki maksimum... e sad ne znam cime da opteretim procesor da vidim koliko ce se grejati...
Izgleda mi se zalomio dobar primerak...

Nemoj da ga menjas, osim za neki 2400+ iz seije AIUHB ili AIUGB :)

Veyron je napisao(la):
Procesor nije pregoreo mojom greskom. Zadesilo se da upadne konektor u fan i sta boze moj, moglo se desiti svakome

Biser svoje vrste je postupak paljenja racunara bez heatsinka, tada ti je verovatno i pregpreo (doduse imao si prst na jezgru, ali ipak Al/Cu bolje odvodi toplotu :p ), tako da ono - cuti i uzivaj u tom novom procesoru.

PS: Potrazi, kada imas vremena, na www.tomshardware.com cuveni DivX video fajl gde su skidali kulere sa Athlona u toku rada...Jeste da su toma popljuvali posle toga, ali AMD je stvarno goreo za manje od sekunde bez kulera...

Nazad
Vrh Dno