Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hvala za linkove.
Na kraju sam sa Partition Magic formirao 2 Gb particiju, set active i na nju instalirao Win98. Naravno, i napravio rescue diskete, da mogu da prebacujem active particiju izmedju Win98 i XP particije.
Mozda uzmem da formatiram XP particiju, pa ponovo instaliram, i tako napravim dual boot. Videcemo.
Ne znam da li je taj Niski preferans o kome pricate onaj "made by Goran i Nizda", tezak oko 174KB ali ako jeste meni on potpuno normalno radi pod WinXP-om.
Potpuno se slazem da lose igra, ali i da se stice osjecaj za "vjerovatnocu raspodjele" kako vec rekoste. Igranje protiv kompjutera ima i dobrih i losih strana.
Ne znam da li je taj Niski preferans o kome pricate onaj "made by Goran i Nizda", tezak oko 174KB ali ako jeste meni on potpuno normalno radi pod WinXP-om.
Potpuno se slazem da lose igra, ali i da se stice osjecaj za "vjerovatnocu raspodjele" kako vec rekoste. Igranje protiv kompjutera ima i dobrih i losih strana.
Moze se desiti da je jednostavno do biosa graficke. Nece da radi u CGA rezoluciji (koja je matora ko Grchka) na novijim grafickim, dok na starim radi.
Napisi koja ti je graficka karta i koja je verzija XP-a. Meni je stariji XP (oko godinu mator) + SP1.