nenadintrance
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 301
Iako na kraju narezani dvd radi, pri brzini od 8X treba mu vise od sat i 15min, sto do nedavno nije bio slucaj. Sta moze biti u pitanju?
proveri u device manageru da ti ide grane nisu u pio modu (current transfer treba da je dma). ako jesu, obrisi ih i resetuj komp.
100% je to. Ima jos jedan trip koji je uradila moja cerka. File za narezivanje nalazi se na njenom kompu, folder u kome se nalazi je share folder, ona je izbrala taj file za narezivanje kroz My Network Places, narezivanje trajalo preko 1h, sve narezano ok i cita se.proveri u device manageru da ti ide grane nisu u pio modu (current transfer treba da je dma). ako jesu, obrisi ih i resetuj komp.
Upravo PIO mod, vratio sam u DMA i sada je sve uredu. *** nisam bio pri kompu pre da odradim,
samo me jos interesuje Ultra Dma mode 2, koji je sada aktivan na mom laptopu jer sam na pc-ju
video da je aktivan neki Ultra Dma mode 5. Ima li to nekog znacenja, mada reze ono i na 2 skroz
ok, ali cisto da znam razliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari