Šta je novo?

Preduga imena fajlova na CD-u

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Pristup internetu
  1. Optički internet
Taman se pripremim da formatiram disk (sto mu se vec odavno sprema), uzmem da narezem bitne fajlove na CD-RW, kad nero poce da se femka. Problem su stranice snimljene u .mht formatu koje sam pokupio na raznoraznim forumima, ponajvise na benchmarku. Stvar je u tome da sve imaju slicna imena, recimo:
BENCHMARK_FORUM__zasto mi glavi ovo ili ono, cemu ovo sluzi (a usto i ne radi).mht
Mislim da vec vidite u cemu je stvar. Joliet se pobunila pa sam je iskljucio (ne znam koliko je to pametno), ali i ISO level 2 dopusta maksimalnih 31 znak u imenu fajla na CD-u. Posto ovi fajlovi imaju podugacka imena, a i ja sam dodavao neke komentare u imena narocito vaznih threadova, skracenje na 31 znak mu oduzima smisao.
Davanje novih imena fajlovima je ogroman posao i ne dolazi u obzir.
Drugo resenje bi bilo zongliranje particijama, ali mi se ni to bas ne radi.
U sustini postoji li nacin da CDFS prihvati imena veca od 31 znak?

Relax ISO restriction

A jel` ti 255+ karaktera u Pathu ne rade posao (Allow more than 255 characters in path).

Inace, nisam nikad proveravao kako se ponasa sa vrlo dugim imenima, al` ja za svoje potrebe RW snimam sa INCD, pa bi mozda bilo moguce da sa njim uradis posao. Ako nista druga, ono neces morati stalno da briskas RW (kad hoces ponovo da ga nasnimas), vec ga jednom formatiras pa ti je taj RW kao i HD, samo kopiras i delete-ujes fajlove iz explorera ili Total(win) Commander-a.

Ja konkretno sve html/mht fajlove RARujem bas iz tog razloga da se ne bih zezao i skracivao imena...

Lepo kazu ljudi, najelegantnije resenje je te foldera sa neta kompresovati
da se ne bi mnogo zezao sa njima.
Ionako komander lepo zavrsava posao.

To mi uopste nije palo na pamet.
Hvala svima.

Re: Relax ISO restriction

DS9 je napisao(la):
A jel` ti 255+ karaktera u Pathu ne rade posao (Allow more than 255 characters in path).

Inace, nisam nikad proveravao kako se ponasa sa vrlo dugim imenima, al` ja za svoje potrebe RW snimam sa INCD, pa bi mozda bilo moguce da sa njim uradis posao. Ako nista druga, ono neces morati stalno da briskas RW (kad hoces ponovo da ga nasnimas), vec ga jednom formatiras pa ti je taj RW kao i HD, samo kopiras i delete-ujes fajlove iz explorera ili Total(win) Commander-a.
Poslusaj coveka i samo "gazi" bez obzira na Nero-ve "tripove" :mrgreen:

Vrh Dno