Šta je novo?

Predstavljeni novi Apple iPod-ovi

Ima, formatiraš ga kao NTFS :d

Jesli li probao to i ako jesi da li onda iPod radi kako treba? Ovo pitam zato sto sam i ja svojevremeno trazio po googletu :D info vezano za to, ali koliko me secanje sluzi bila je prica da to ne moze, odosno da moze ali da onda iPod ne radi kako treba...

Jesli li probao to i ako jesi da li onda iPod radi kako treba? Ovo pitam zato sto sam i ja svojevremeno trazio po googletu :D info vezano za to, ali koliko me secanje sluzi bila je prica da to ne moze, odosno da moze ali da onda iPod ne radi kako treba...

Ljudi pazite šta radite, ja sam se zezo :) Nažalost nemam ipod pa nisam experimentiso tj. ne znam kakav file sistem on ima, jedino što znam jeste da fat/32 ne podržava fajlove veličine 4Gb što će reći da za to treba NTFS.
iPod je "mac"-oliki proizvod i logično je predpostaviti da nema veze sa fajl sistemima "ala microsoft".
Ako google kaže da nemože ja bi verovao googletu.

POz.

Poslednja izmena:
Veliki sam fan APPLE-a... prvo sam pazario ipod shuffle.
Onda mi je pod ruku dosao Itouch...bilo mi je puno da nosam i telefon i touch...pa sam kupio Iphone :) , sad imam sve. Steta sto ga nema jos u Srbiji...Apps store je neophodan na ovim prostorima.

Je l' probao iko da jailbreakuje iTouch druge generacije? Koliko vidim, pojavio se neki jailbreak, pa nisam siguran da li da pokušavam...

Odradio sam ja, samo prati tutorial.

Nazad
Vrh Dno