Šta je novo?

Prednje maske za chiefteca?

• Začetnik teme Začetnik teme Bane R
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Vidi sliku ispod, gde kupiti tu maskicu, za BX 02, u nekoj drugoj boji. Mada, sad kad razmislim, možda bi i celu prednju masku promenio, jel ima to negde kod nas, il da se bacam na farbanje?

Prilozi

• chieftec-maska.jpg
    chieftec-maska.jpg
    11.5 KB · Pregleda: 186
DSP-BX-02SL - to je oznaka koja mi treba 🙂. Ali to ima PIN 🙂. Da l je moguće da sve egzotično što mi se kod nas dopadne, u stvari prodaje PIN. Znam, znam, treba da jurim njihove distributere, ali ljudi, otvorite fu**in maloprodaju u Beogradu 🙂. Aj sad da ne bi smarao nekoga da mi ovo naručuje iz pina, je l ste videli negde ovo
11-999-557-02.JPG

u Beogradu, gde ima da se kupi 🙂?

Poslednja izmena:
Znam jedne ljude ovde blizu buvljaka od kojih sam ranije uzeo chieftec kuciste. Oni su narucivali od PIN-a. Pa probaj kod njih. Valjda jos postoje. Saljem ti na PM adresu i broj telefona. Javi ovde ako je moguce naruciti preko njih posto bi i mene zanimala donja maska za Chieftec black big tower (model MA01BD)... cisto da imam i "originalnu" jer sam svoju malo preradio. 🙂

Pozdrav!

Bane® je napisao(la):
DSP-BX-02SL - to je oznaka koja mi treba 🙂. Ali to ima PIN 🙂. Da l je moguće da sve egzotično što mi se kod nas dopadne, u stvari prodaje PIN. Znam, znam, treba da jurim njihove distributere, ali ljudi, otvorite fu**in maloprodaju u Beogradu 🙂. Aj sad da ne bi smarao nekoga da mi ovo naručuje iz pina, je l ste videli negde ovo
11-999-557-02.JPG

u Beogradu, gde ima da se kupi 🙂?

PiN ima vozilo svakim radnim danom za BG, sta god da narucis, sutra/prekosutra teoretski mozes da dobijes.

ja sam neki IBMov adapter iz cenovnika sa PINovog sajta, po ceni iz tog cenovnika kupio u LOGOu ( na Bulevaru), i treba im par sati (valjda ako im javis ujutru) da ti donesu to iz PINovog magacina...

Poslednja izmena:
ma farbanje je zakon - da vidite samo kako nesto moze da se ofarba: prosto a lepo

Khm... kako da ofarbam, a da ne smorimo nikoga 🙂?

Evo kako izgleda jedno obicno socijalno sivo BX kuciste kome je maska ofarbana sa dve boje autolaka.

Inace, jedan autolak te kosta oko 200din pa pustis mashti na volju i samo pazis da ne naneses previse debeo sloj (jer je ruzhno). Ako ti se to desi, razredjivac u ruke, ali posle toga operi masku vodom da razredjivac ne bi nagrizao plastiku.

Prilozi

• IMG_0608.JPG
    IMG_0608.JPG
    102.2 KB · Pregleda: 170
  • IMG_0609.JPG
    IMG_0609.JPG
    120.1 KB · Pregleda: 144
  • IMG_0610.JPG
    IMG_0610.JPG
    96.6 KB · Pregleda: 140
Bane® je napisao(la):
Khm... kako da ofarbam, a da ne smorimo nikoga 🙂?
Ako znas nekog ko dobro crta ili ide u graficku skolu zamoli da ti on uradi nesto.Na primer neke tribale,vatru ili nesto slicno.Seti se samo emisije Pimp my Ride sta ponekad znaju da urade.

Evo ofarbao sam ga. Sve u svemu, pola sata posla sa skidanjem delova kućišta, postavljenjem novina, farbanjem, sušenjem i vraćanjem na kućište.

chief1.jpg
chief2.jpg

Izgleda baš dobro, dosta bolje nego što sam mislio (ne liči na home made, uopšte), mnogo bolje nego na slikama u svakom slučaju - nema ovog odsjaja koji je nastao od blica. Mislim da se ovim baš osveži kućište, a da se pritom ne dobije kič. Što se tribala tiče... možda na desnu stranu kućiša (levu ni ne držim, a i ne vidi se), samo ne znam kako bi smislio da izolujem oblasti na koje ne bi želeo da padne auto lak, koji, btw, izgleda kada se osuši mnogo bolje nego što sam očekivao, bitno je samo da se ne stavi debeli sloj (to sam znao i od ranije).

Poslednja izmena:
Nisi video uživo... druge su boje totalno...

I gde da poruchim ovo iz Pina? Smarao sam Simm Shop prodavnicu, oni kao rade sa njima donose shta ocesh ali me izvozashe dve nedelje (zovi za dva dana) ...

Corey je napisao(la):
Sta mislis o onome sto sam ti predlozio.Mozes da napravis bombu od kucista.
Pa kao što rekoh, nešto bih istetovirao na desnu stranu kućišta. Međutim, ne interesuju me ona klinačka modovanja kućišta, sa milion boja i koje_kakvim karakondžulama. Na ideju da malo dodam srebrne boje (koju inače ne volim) na kućište došao sam pošto sam promenio zvučnike (ne zbog boje - crne za srebrne) i monitor, koji je takođe crno-srebrn, sad se sve bolje slaže. Tribal bi neki lepo legao na desnu stranu kućišta, samo ne znam kako, kao što rekoh, da izolujem delove strane na koju neću da mi padne boja - našao bi već nekog da mi iscrta tribal.

Si nekada bio kod limara ? 🙂
Selotejp i papir, preko onoga sto ne zelis da farbas i vozi misko 🙂

Samo, samo sprej je krsh resenje jer ce traje 2 dana, mnogo tesko podnosi kontakt tj. ogrebotine svaka ta farba. Lak je jedino resenje, samo sto je komplikvano/kosta.

Pozdrav!

Okej što se tiče toga (selotejp i papir), ali svaki tribal je baš *******. Juče sam baš iz dosade probao da odštampam jedan tribal na kartonu, isekao skalpelom i kao nešto fiksirao za neko kućište koje je predviđeno za bacanje... nije dobro ispalo, nemoguće je karton da leži lepo (ravno) pa sprej pada tamo gde ne treba. Samolepljiv papair + štampa + mirna ruka prilikom sečenja skalpelom i ispašće do jaja, makar što se oblika tiče, a za to da će da se grebe... verovatno si u pravu.

Naravno da ne treba koristiti karton/papir/selotejp da pravis ivice onoga sto crtas, to se radi velikim krivuljarima ili slicnim pomagalima. I zahteva znanje 😉

Nemoj samo sam da se upustas, stradace Chieftec 🙂

Sasa je napisao(la):
Naravno da ne treba koristiti karton/papir/selotejp da pravis ivice onoga sto crtas, to se radi velikim krivuljarima ili slicnim pomagalima. I zahteva znanje 😉

Nemoj samo sam da se upustas, stradace Chieftec 🙂
Neću, ali samo zbog farbe. A ovo sa samolepljivim A4 papirom i dosta koncentracije prilikom skalpelisanja tog papaira može da ispadne do jaja. Ja neću stranu da radim sa auto lakom + nikako nemam živaca za sečenje tog papira, tako da, ne žurim ništa i ne ložim se 🙂...

Poslednja izmena:
nickname je napisao(la):
I gde da poruchim ovo iz Pina? Smarao sam Simm Shop prodavnicu, oni kao rade sa njima donose shta ocesh ali me izvozashe dve nedelje (zovi za dva dana) ...

Cimni Web house (30-583-78) i oni ce ti resiti to. Jedino moze da bude problem to sto su na Banovom brdu.

Hvala na informaciji. Banovo Brdo mi jeste prilichno daleko mada ako mi dozlogrdi i tamo cu da idem...

Nazad
Vrh Dno