- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Bane® je napisao(la):DSP-BX-02SL - to je oznaka koja mi treba 🙂. Ali to ima PIN 🙂. Da l je moguće da sve egzotično što mi se kod nas dopadne, u stvari prodaje PIN. Znam, znam, treba da jurim njihove distributere, ali ljudi, otvorite fu**in maloprodaju u Beogradu 🙂. Aj sad da ne bi smarao nekoga da mi ovo naručuje iz pina, je l ste videli negde ovo
![]()
u Beogradu, gde ima da se kupi 🙂?
Ako znas nekog ko dobro crta ili ide u graficku skolu zamoli da ti on uradi nesto.Na primer neke tribale,vatru ili nesto slicno.Seti se samo emisije Pimp my Ride sta ponekad znaju da urade.Bane® je napisao(la):Khm... kako da ofarbam, a da ne smorimo nikoga 🙂?
Sta mislis o onome sto sam ti predlozio.Mozes da napravis bombu od kucista.Bane® je napisao(la):Nisi video uživo... druge su boje totalno...
Sasa je napisao(la):
Pa kao što rekoh, nešto bih istetovirao na desnu stranu kućišta. Međutim, ne interesuju me ona klinačka modovanja kućišta, sa milion boja i koje_kakvim karakondžulama. Na ideju da malo dodam srebrne boje (koju inače ne volim) na kućište došao sam pošto sam promenio zvučnike (ne zbog boje - crne za srebrne) i monitor, koji je takođe crno-srebrn, sad se sve bolje slaže. Tribal bi neki lepo legao na desnu stranu kućišta, samo ne znam kako, kao što rekoh, da izolujem delove strane na koju neću da mi padne boja - našao bi već nekog da mi iscrta tribal.Corey je napisao(la):Sta mislis o onome sto sam ti predlozio.Mozes da napravis bombu od kucista.
Neću, ali samo zbog farbe. A ovo sa samolepljivim A4 papirom i dosta koncentracije prilikom skalpelisanja tog papaira može da ispadne do jaja. Ja neću stranu da radim sa auto lakom + nikako nemam živaca za sečenje tog papira, tako da, ne žurim ništa i ne ložim se 🙂...Sasa je napisao(la):Naravno da ne treba koristiti karton/papir/selotejp da pravis ivice onoga sto crtas, to se radi velikim krivuljarima ili slicnim pomagalima. I zahteva znanje 😉
Nemoj samo sam da se upustas, stradace Chieftec 🙂
nickname je napisao(la):I gde da poruchim ovo iz Pina? Smarao sam Simm Shop prodavnicu, oni kao rade sa njima donose shta ocesh ali me izvozashe dve nedelje (zovi za dva dana) ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari