Šta je novo?

Predlozite program

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Koji je program bolji, ali objektivno, za podesavanje slike monitora (Samsung 959NF/ako je opste bitmo), Adobe Gamma ili SamsungovNatural Color?

Ma nema potrebe za tim programima. Nabavi Nokia Monitor Test i podesi sam sliku kako zelis. Imas i mali ali veoma korisni help u okviru programcica... ako ne mozes da nadjes (tesko, google :) khm), poslacu ti samo ostavi mail.

Imam neki Nokia Monitor test. Mene samo interesuje dali je bolji Adobe Gamma ili Natural Color radi kvaliteta prikaza?

Goxy je napisao(la):
Imam neki Nokia Monitor test. Mene samo interesuje dali je bolji Adobe Gamma ili Natural Color radi kvaliteta prikaza?

kapiram da kalibracija samo ima ulogu kada treba da uskladish vise monitora, ili monitor sa nekom press mashinom. zbog veronsti slike i njenog prenosa posle.
ako si sam, kako ti se svolji. ali ako prodjes adobe gama, i skapirash sta je pravo...javljaj mi :p

naravno, ako zelis da podesis ili proveris monitor, "tehnicki" (kovergencija, geometrija...), onda nokia monitor je stvarno sjajan.
ali onda se mozda razocaras ko ja u viewsonica...nanu li im...... :mrgreen:

alarmos je napisao(la):
naravno, ako zelis da podesis ili proveris monitor, "tehnicki" (kovergencija, geometrija...), onda nokia monitor je stvarno sjajan.
ali onda se mozda razocaras ko ja u viewsonica...nanu li im...... :mrgreen:
:beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: Viewsonic, kazes,a? Rado bih ti sad ispricao svoja iskustva sa istim, ali bi to potrajalo. Viewsonic je najora stvar i najgori monitor koji sam u zivotu probao. Ja goru geometriju u zivotu video nisam i dzaba ti svako podesavanje.

Goxy je napisao(la):
...

:beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: Viewsonic, kazes,a? Rado bih ti sad ispricao svoja iskustva sa istim, ali bi to potrajalo. Viewsonic je najora stvar i najgori monitor koji sam u zivotu probao. Ja goru geometriju u zivotu video nisam i dzaba ti svako podesavanje.

ViewSonic (p90f) je moj treci monitor i prezadovoljan sam sa njim.. savrsena geometrija i sve ostalo..

Goxy je napisao(la):
...
Viewsonic, kazes,a? Rado bih ti sad ispricao svoja iskustva sa istim, ali bi to potrajalo. Viewsonic je najora stvar i najgori monitor koji sam u zivotu probao. Ja goru geometriju u zivotu video nisam i dzaba ti svako podesavanje.

Principijalno (mozda si tu i pravu, mada sumnjam) danas su stvari u modernoj tehnologiji takve da je najgluplja stvar i predrasuda na svetu koja se moze izreci da su kompletno svi proizvodi iz svih cenovnih klasa i svih generacija neke elektronske firme losi...

Nazad
Vrh Dno