Šta je novo?

Predlozite neki RPG/Hack&Slash

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Da li je u poslednjih par godina izasao neki dobar rpg koji nije pompezno najavljivan pa sam ga mozda preskocio? nije moguce da sam sve sto valja odigrao :D (NWN,ES,BG,DS,VBTM...)
Isto vazi i za H&S tipa Demon Stone i LOTR.
Ako neko ima ideju neka je plz iznese :)
P.S. Bez klonova Diabla :wave:

Kako i moze da ima nesto normalno i dobro, kad' pozatvarase sve dobre studie, tipa Black Isle i slicno...
Nabavi FEAR da vidis sta je glupa igra, u nedostatku RPG sam to pokusao da igram, ono pored system requirements treba da stoji glavni zahtev "ostecenje mozga od preko 50%"

Poslednja izmena:
star wars kotor2 se meni bas svideo. ali posle nista

Ma, nema, a i sve manje ce i biti, ne znam zasto ljudi kupuju novi hardware, kad nema nista da se igra???

Poslednja izmena:
Probaj Fable-Lost Chapters jako dobra igra. Ili sacekaj The Elder Scrolls IV Oblivion.

Igraj Guild Wars ako imas internet konekciju

RPG-ova uvek ima, nekad manje dobrih, nekad bas dobrih. Posto nisi naveo Gothic, verujem da ti je to pod obavezno. Takodje, od starijih vredi odigrati Divine Divinity, ili nesto noviji Beyond Divinity. Zatim, probaj Sacred, koji od skoro ima dodatak Sacred:Underworld. Takodje nije lose ni Restricred Area (Diablo fazon, u buducnosti). Za kraj, pokusaj sa Fable, odbija u pocetku, kasnije ima mnogo toga interesantnog da pruzi, iako nije HC RPG. Da, da ne zaboravim Temple Of Elemental Evil.

Evo, ja se dugo premisljam da pocnem sa jednim starijim RG-om, koji igrom slucaja nisam igrao. Arcanium.

Ili, kada si vec igrao Vampire, ne znam da li si igrao matore, ali najbolje System Shock 2 i DeusEx. Obe su, iako u totalno drugacijim okruzenjima, jako slicne Vampirima.

Poslednja izmena:
nisi igrao fallout :)

a to je sramota

Probaj Dungeon siege 2.Ako mozes da nadjes Blade of darkness obavezno uzmi.Jeste igra malo starija ali i dalje je boja od nekih novijih.

Blade of Darknes sam davno igrao tad je bio odlican.Gothic sam igrao, nije me tako odusevio,GW probao(nje kao WoW :D )DS2 me je razocarao ali sam ga ipak zavrsio,Fallout tacno nisam igrao to cu verovatno probati, sa Fable-om koliko vidim po topicu veci broj ljudi nije odusevljen :S:
A probacu i Temple of Elemental Evil na njega sam zaboravio thx Agilni
P.S. na Oblivion naravno cekam sa nestrpljenjem.

ToEE je nevidjeno njesra... Jedino sto valja je uvodna animacija, i onda slobodno mozesh da ga uninstalirash
Btw, nisi igr'o FALLOUT????(2) O boze, svashta... obavezna lektira.

Poslednja izmena:
Pool Of Radiance: Ruins Of Myth Drannor glomazan H&S RPG sa izvanrednim combat rezimom uz TOEE ubedljivo najboljim. Koliko se secam dva CD_a. Ko ima zivce za gargantuanske mape, mnogo "fajta" i mnostvo high-power item_a a uz to voli Forgoten Realms svet neka obavezno odigra ovo.

Takodje ako je neko voleo Baldurs Gate nek pod obavezno odigra i Icewind Dale 1 i 2

Sto se tice TOEE kod njega jedino vredi combat rezim jer je doslovce prenesen is pen&paper RPG_ova.

Poslednja izmena:
Shang Tsung je napisao(la):
ToEE je nevidjeno njesra... Jedino sto valja je uvodna animacija, i onda slobodno mozesh da ga uninstalirash
:lupko:

toee je najbolja prezentacija dnd pravila u jednom kompjuterskom rpgu, i posle patcheva je vrlo dobra igra

G!!! je napisao(la):
toee je najbolja prezentacija dnd pravila u jednom kompjuterskom rpgu, i posle patcheva je vrlo dobra igra

Meni kao dugogodisnjem igracu pen&paper RPG_a je bila odlicna upravo zbog hardcore pravila, ja sam je sa uzivanjem odigrao ali masi mojih drugara je bila ne zanimljiva.

Vrh Dno