Šta je novo?

Predlozite Mi Igru Please !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Novice

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
319
Do sada su me odushevile (chitaj preshao po 4-5 puta) Oblivion,Vampires,HL1,2,Ep1,The Call Of Cthulhu,( F.E.A.R. tu i tamo) i chekam Fallout 3...Probao sam jos gomilu igara tipa Max Payne,Two Worlds,NWN,KOTOR,Silent Hill,Resident Evil i josh mnogo toga i ne svidjaju mi se uopshte,nisu po mom ukusu...Skidam Thief 3 pa cemo videti..ali vishe nemam ideju shta bih igrao,pa zato predlozite...MORA DA BUDE IZ PRVOG LICA,trece lice podnosim samo ako je bash bash bash bash dobro uradjeno da nemam utisak da teram tamo nekog invalida i da budu u fazonu gore navedenih u prvom nizu (Oblivion,Vampires,HL1,2,Ep1,The Call Of Cthulhu da ponovim)...ajde budite drugari,odlepicu od dosade...:)

Tetris? :-devil-:

Salu na stranu, bolje cimni agenciju za poslovnu pratnju da ti posalju neku za
igranje ili eventualno, naruici erotsku masazu :smoke:

A u medjuvremenu , dok cekas devojku, igraj Rainbow Six: Vegas, Splinter Cell : double agent, Ghost recon advanced warfighter i slicno...

Poz:wave:

Probaj opet taj KotOR, samo ovaj put završi prvi nivo pa će ti se svideti.

Painkiller, Tron 2, Halo, Prey, Call of Duty - Exp, Call of Duty 2. Premotaj oblivion jos jednom!

Eto ti jos 2 meseca zezancije!

e sada vec ne znam od koje da pochnem...videcu..shto jezivija atmosfera i veca tenzija to bolje...hvala momci....a shto se obliviona tiche,mislim da cu ga premotavati josh mnogo,mnogo,mnooogoooo puta narednih par godina...da su me pitali kakvu igricu hocu bash ovakvu bih trazio...nema smaranja oko exp-a,jednostavno ono shto radish to se i razvija,questovi u 70% sluchajeva vrlo zanimljivi,combat fenomenomenomenalan,npc-ovi cool itd...samo jedna mana sve pecine i Ayleid rusevine po istom principu,tu su malo zakazali i ponekad preteruju sa "lakom" na grafici...sivo metalic mercedes i tako to :)..neko je prokomentarisao da je za pochetnike..e ja bih da budem bash ovakav pochetnik zauvek...e sad josh samo kad bi nastavili Vampire...siromashna produkcija,al pricha zakon za sve igrice...

S.t.a.l.k.e.r.

Poslednja izmena:
Far Cry, Medal of Honor, Serious Sam, Quake4, Pariah, Painkiller

Doom3, Doom3 ekspanzija, Call of Juarez i vidim da ste zaboravili Dark Mesiah Of Might & Magic...E sad problem je sto pokretac topika ima ATI x600 karticu, tesko da ce se na njoj naigrati

Condemned Criminal Origins
FEAR engine, podjednako mračna, relativno originalna priča, neke nove forice...

Prey
Quake 4 tj. Doom 3 Engine, glavni junak Indijanac, originalna fora sa portalima, ne previše zahtevna...
a shto se obliviona tiche,mislim da cu ga premotavati josh mnogo,mnogo,mnooogoooo puta narednih par godina...da su me pitali kakvu igricu hocu bash ovakvu bih trazio...nema smaranja oko exp-a,jednostavno ono shto radish to se i razvija,questovi u 70% sluchajeva vrlo zanimljivi,combat fenomenomenomenalan,npc-ovi cool itd...samo jedna mana sve pecine i Ayleid rusevine po istom principu,tu su malo zakazali i ponekad preteruju sa "lakom" na grafici...sivo metalic mercedes i tako to :)..neko je prokomentarisao da je za pochetnike..e ja bih da budem bash ovakav pochetnik zauvek.
Jesi li ga igrao 2. put, i ja sam prošle godine kad sam igrao bio u sličnom raspoloženju, al' sad kad malo bolje razmislim i nemam neku veliku želju da ga ponovo igram. U jednom trenutku sve kreće da se ponavlja a i kad već znaš priču nije ni blizu tako zanimljivo.

Poslednja izmena:
'Ajd' sad ovako...Far Cry i F.E.A.R. odlichne pucachine ali pricha je nekako...taman se uzivish i ochekujesh neki obrt ili makar filmic da ti upotpuni atmosferu,kad opet pucaj,chuchni baci bombu...S.T.A.L.K.E.R. ideja fenomenalna ali realizovana tako loshe,odbija i mnogo mi je krivo zbog toga,imala je potencijal za 1st place...ATila igrao sam Oblivion tri puta i chetvrti cu 200% iako ga znam skoro napamet,osvezi ga malo modovima ima ih 10 i svrsishodni su skroz,ali prvi put je prvi put to znash i sam...Max Payne,NWN,KOTOR - trece lice je ipak trece lice,ne mogu pa ne mogu,a josh i da igram potez po potez,bash mi ne ide to..volim bre da razvalim misha i tastaturu od chukanja :)...gore sam zaboravio da pomenem i AVP2 - odlichna igra..mislim ako cemo poshteno ja sam odvratna cepidlaka kojoj je mnogo teshko udovoljiti i mozhe igra da bude fenomenalna sa sto aspekata ali ako primetim jedan i zasmeta mi,bataljujem pa makar ostao samo josh zadnji glavni i end titles,shto se i desilo sa Far Cry (naravno kasnije sam saznao da je to bio kraj zadnjeg nivoa)...stvarno se izvinjavam za preduge poruke,vi samo nastavite sa predlozima,ja cu da cepam,a usput predlozite i neku grafichku tipa 60-70e...hvala opet svima...

Igrao sam nesto malo Oblivion nije mi se nesto svideo al zato Gothic 2 i 3 igrao sam po ceo dan :)

Chudi me da ti se svideo Gothic a Oblivion ne...Gothic 2 je ok ali Gothic 3...shkripi tu neshto i to ne malo...mozda ce Two Worlds da ti se svidi - ako vec ne igrash...

@Novice
Nisi napisao da si probao Onimusha 3. To ti je krljaza u drevnom Japanu sa rpg elementima, jako malo angazovanja mozga i puno krvi klanja i nasilja, odmor za dusu.
Ili jedna jako stara igra "Septerra Core:Leaacy of the Creator", jako mator i nezahtevan(hardverski) RPG, a moze dugo da zabavi.

al sto jes jes, Vampires neki novi deo, bi mi tako dobro legao... uh

jos 1 protiv :)

Atila upravo sam odigrao 4 chaptera Condemned i brate iznervirao sam se mnogo...muzika odlichna (mada se retko pojavljuje shto slabi atmosferu),svet odlichno uradjen totalni horor,AI odlichna,sve je super SAMO JA NISAM.Ne mogu da nosim pishtolj u futroli a u ruci shipku..!!!? Inache sam trenirani FBI agent,koji se krece kao baba,otpadoshe mi prsti od drzanja shift-a (=run) a i on kratko traje...i nisu mogli da urade crouch i jump...ma daj...gameplay totalno ubijen...isto kao i kod S.T.A.L.K.E.R.-a...

Thief 3 sam takodje probao,lepo izgleda,ali nije to za mene,samo da se shunjam..mislim treba ubaciti u RPG takve quest-ove,ono da smislish neshto kako cesh sa odredjenim resursima,al ne mogu sve vreme to da radim...

Masterokrata evo sad cu da probam Onimusha 3,pa cu da ti napishem posle da sam ga probao :)

Od strategija sam igrao Age,Empire Earth,Generals i s'ta sve jos'...i to poduz'e bogami al nije to moj fah...z'ivci popucali,s'ta c'es'...:)

Zaboravih...svidja mi se shto Condemned nema "nishan",kao The Call Of Cthulhu ( e da je makar pribliz'no igriva )

Ja sve vreme traz'im "first place single player action rpg adventure survival horror",tako da slobodno zaobidjite multiplayer,mislim naroc^ito fuzbal...imam terenc^e ispred nosa za takve stvari...

Masterokrata,"ubo si me skroz" sa Onimusha 3...Anime obozavam i tako mi lezi ovaj samurai fazon..demoni..katane...extra...pocheo sam je i vidim da ima extra combat,a takodje i neku vrstu level-ovanja,mape,biljchice,magije...podseca malo na shorku u Vampire...filmici izmedju super...josh plus putovanje kroz vreme,francuski specijalci..2 in 1...ALI previshe playstation igrica da bi je ja igrao...tako da DAJ BRZO NESHTO U TOM FAZONU ALI ZA PC...vaz'i i za ostale...hvala u-napred i u-nazad svima na forumu...:)

Atila upravo sam odigrao 4 chaptera Condemned i brate iznervirao sam se mnogo...muzika odlichna (mada se retko pojavljuje shto slabi atmosferu),svet odlichno uradjen totalni horor,AI odlichna,sve je super SAMO JA NISAM.Ne mogu da nosim pishtolj u futroli a u ruci shipku..!!!? Inache sam trenirani FBI agent,koji se krece kao baba,otpadoshe mi prsti od drzanja shift-a (=run) a i on kratko traje...i nisu mogli da urade crouch i jump...ma daj...gameplay totalno ubijen...isto kao i kod S.T.A.L.K.E.R.-a...

Thief 3 sam takodje probao,lepo izgleda,ali nije to za mene,samo da se shunjam..mislim treba ubaciti u RPG takve quest-ove,ono da smislish neshto kako cesh sa odredjenim resursima,al ne mogu sve vreme to da radim...

Masterokrata evo sad cu da probam Onimusha 3,pa cu da ti napishem posle da sam ga probao :)

Od strategija sam igrao Age,Empire Earth,Generals i s'ta sve jos'...i to poduz'e bogami al nije to moj fah...z'ivci popucali,s'ta c'es'...:)

Od tri odlične igre, STALKER, Thief, i Condemned, tebi se niti jedna ne sviđa? A komentari su ti skroz jaki :) Misli da ovakva igra "first place single player action rpg adventure survival horror" ne postoji? First person action rpg survival horror igra postoji, i zove se STALKER. Ako ti se default ne sviđa, imaš tonu modova, i možeš je pretvoriti u igru u kojoj si uvijek najjači je*ač. No to onda nije survival igra! A možeš je pretvoriti u pravu hard core survival igru sa još većom dozom realizma.

Starac evo majke mi ponovo je instaliram i pochinjem da je igram ubedio si me,dacu joj jos jednu sansu(ne zezam se)...shto se tiche mojih komentara,uopshte nisu nerealni,jednostavno to je moj ukus,samo nemoj da prezentujesh stvari naopako...nije mi do toga da budem najjachi j...ali ajde reci majke ti jel nije sporo kretanje u Condemned i jel nije glupo odradjeno shto mozesh samo jedno oruzje da nosih,ali zato za tri mentalne plochice i shest mrtvih ptica ima mesta i u boksericama...znamo i ja i ti,da mozhesh da stavish pishtolj u futrolu,s druge strane nozh,u torbicu par sharzera,pushku na ledja itd...jednostavno necu da se patim sa neuspelim eksperimentima..shto se tiche Thief..uopshte ne kazem da je igra losha samo nije moj fazon...SHto se tiche S.T.A.L.K.E.R.-a..dok su drugi kukali na kretanje i balistiku,meni se extra dopalo,takodje i grafika,anomalije,ali brate ono chitanje shta ti drugi govore je smeshno bre (iako mi se svidelo shto se igra ne pauzira tokom dijaloga,jer realno rat ne prestaje zato shto bi ti da popijesh kaficu sa prolaznikom koji ima zanimljivu prichu :) )...drugo,sama pricha gubi ne kontinuitetu (ne meshaj ovo sa linearnooshcu) zbog glitcheva,zbrda zdola nedovrsheni prelasci u druge nivoe itd..opet napominjem u pitanju je moj ukus...

Starac evo majke mi ponovo je instaliram i pochinjem da je igram ubedio si me,dacu joj jos jednu sansu(ne zezam se)...shto se tiche mojih komentara,uopshte nisu nerealni,jednostavno to je moj ukus,samo nemoj da prezentujesh stvari naopako...nije mi do toga da budem najjachi j...ali ajde reci majke ti jel nije sporo kretanje u Condemned i jel nije glupo odradjeno shto mozesh samo jedno oruzje da nosih,ali zato za tri mentalne plochice i shest mrtvih ptica ima mesta i u boksericama...znamo i ja i ti,da mozhesh da stavish pishtolj u futrolu,s druge strane nozh,u torbicu par sharzera,pushku na ledja itd...jednostavno necu da se patim sa neuspelim eksperimentima..shto se tiche Thief..uopshte ne kazem da je igra losha samo nije moj fazon...SHto se tiche S.T.A.L.K.E.R.-a..dok su drugi kukali na kretanje i balistiku,meni se extra dopalo,takodje i grafika,anomalije,ali brate ono chitanje shta ti drugi govore je smeshno bre (iako mi se svidelo shto se igra ne pauzira tokom dijaloga,jer realno rat ne prestaje zato shto bi ti da popijesh kaficu sa prolaznikom koji ima zanimljivu prichu :) )...drugo,sama pricha gubi ne kontinuitetu (ne meshaj ovo sa linearnooshcu) zbog glitcheva,zbrda zdola nedovrsheni prelasci u druge nivoe itd..opet napominjem u pitanju je moj ukus...

Pa ne možeš biti toliki sitničar. Svaka igra ima mana i vrlina, samo je bitno da vrline prevagnu. Koliko god je odlični Condemned spor i ograničen po pitanju oružja i kretanja, toliko je spor i ograničen još bolji The Call Of Cthulhu. Što se tiče Thief-a 3, tu propuštaš odličnu priču i atmosferu. STALKER ako ćeš igrati, OBAVEZNO stavi par odličnih modova. Okačit ću ih ja u STALKER temi. A ukusi su nam dosta slični.

e nisam ja namerno sitnichar,jednostavno to je spontano...vishe volim da instaliram igru i da mi se ne svidi uopshte,nije moj ukus i ok - a ovako samo poludim kad mi se sve svidi a smrljave mi neshto i ne mogu da igram ko chovek...a izvini The Call Of Cthulhu sam instalirao i progutao u jednom dahu i ona mene atmosferom i ako je pricha dechja i ako bla bla bla (devojka je htela da me sahrani shto sam je izbegavao),a condemned sam vec posle drugog nivoa igrao na silu...to ti je to..aj predlozi neshto drugo pored ovog stalkera :)

Uzmi ako vec nisi uzeo Two Worlds.
Ili uzmi ako hoces sablast i horor poslednjeg silent hilla.
Ali mislim da ce ti stalker biti dovoljan jedno vreme bar do fallouta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno