Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba mi neka kartica za 3D modeling, razmisljam o FireGL T2 128MB... Neki predlog ili iskustva jer nigde ne mogu naci gore pomenutu karticu...da li postoji neka zamena... 🙂
Za AGP mozes lepo proci i sa GF 5900 ako te interesuje polovno, 6800/6600 isto, nema vise koristi od Quadro+FireGL kao pre.
U kom programu radis?
Taj T2 je 9600 ili 9800?
Sve 5900 se moduje u Quadro a 6800U/GT u fx4000 to ti je resenje, al opet kazem ti taj mod nije toliko epohalan kao pre a ni potreban cesto.
Radim u programu Maya 5.0... intermediate level...ali nikako mi ne ide sa AGP karticam. Na net-u su poprilicno konfuzni po bi mi savet dobro dodje... Koja je cena predlozenih kartica (ukljucujuci i polovne)?
Da znam da je izasla Maya 8.0, ali sa mojom karticom ATI 9600PRO 256MB nisam se proslavio...imam i 2GB DDR rama i abitovu plocu...a o nekom ozbiljnijem renderovanju ne mogu ni da razmisljam, mislim da mi je kartica usko grlo...:wall:
ATijevi stariji modeli gde u neku ruku spada i 9600 imali su dosta problema sa mayom, probaj sa novijom Mayom mozda ti to trenutno resi deo problema, to sto je novija ne mora da znaci da je i sprorija, makar je MAX brzi sa svakom verzijom, od 7 na ovamo.