Šta je novo?

Predlozi za slušanje - kvalitetna produkcija

Кљакав, али жив...

Ja sam u klubu za podesavanje zvuka koristio Daft Punk - Around The World, pustim na loop i podesavam. Posto obicno ozvucenje nije nekog kvaliteta ubacili smo ekvilajzer i to podesavao neko vreme, par vikenda. Rezultat, pojacavano 30% manje a ljudi mislili da smo zamenili ozvucenje i da je dosta jace i kvalitetnije.

Od predloga ovako iz glave:
Michael Jackson, generalno sva produkcija vrhunska ali bih izdvojio Thriller, Billy Jean...
Depeche Mode - Violator (jedan od prvih CD-ova koje sam kupio)
Jean Michelle Jarre - Oxygen (ujak mi je to pustao na vinyl-u kada sam imao 3 godine)
Pink Floyd - The Wall

Jel ima nesto iz domace produkcije?
Npr, ja volim da slusam Goribor / Goribor jako kvalitetna produkcija, sto se mene tice. :D

Slažem se. Nikola je genije. Ja bih da dodam i ceo album Block Out - San Koji Srećan Sanjaš sam, naježim se i dan danas kada god čujem bilo šta odande. "Godina Sirotinjske Zabave" mi je možda najbolji domaći album ikada ali je produkcijski malo suroviji, "San" je za moj ukus vrhunska produkcija, posebno za to vreme i uslove.

Pretpostavljam da mali broj forumasa slusa elektronsku muziku ali to me nece spreciti da vam preporucim nekoliko pesama iz tog muzickog zanra :)
Prethodnih godina je ono sto je retro postalo popularno u filmskoj i gaming industriji pa je bilo ocekivano da i synthwave muzika ponovo nadje svoje mesto u industriji zabave.
Ja vas "saljem" da cujete pesme na youtube-u a vi posle slusanja nadjite kvalitetniji izvor ako vam se slucajno neka od pesama svidi.
Prija mi da slusam ovakvu muziku jer mi ne odvlaci paznju dok citam stare stripove.

Предпостављам да мали број...
TL DR

Ja sam u klubu za podesavanje zvuka koristio Daft Punk - Around The World, pustim na loop i podesavam. Posto obicno ozvucenje nije nekog kvaliteta ubacili smo ekvilajzer i to podesavao neko vreme, par vikenda. Rezultat, pojacavano 30% manje a ljudi mislili da smo zamenili ozvucenje i da je dosta jace i kvalitetnije.

Od predloga ovako iz glave:
Michael Jackson, generalno sva produkcija vrhunska ali bih izdvojio Thriller, Billy Jean...
Depeche Mode - Violator (jedan od prvih CD-ova koje sam kupio)
Jean Michelle Jarre - Oxygen (ujak mi je to pustao na vinyl-u kada sam imao 3 godine)
Pink Floyd - The Wall
За тестирање како ради бас

Grammar-nazi_5f182fcec7cea-601823355.png

David Morales i Frankie Knuckles produkcija:
Someday (I'm Coming Back) (Classic 12" Club Mix)

Nazad
Vrh Dno