Šta je novo?

Predlozi za Popup Killer

pharmacist

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2004
Poena
620
Sta koristite za blokiranje reklama i prozora koji se otvaraju za vreme surfovanja?

Google toolbar

U zadnje vreme sve je vise sajtova koji koriste nov sistem za pop-up prozore koji google a ni msn toolbar ne moze da ubije. Mislim da vicevi.co.yu koristi takav sistem.

Naime, sajt izbacuje pop-up na svakih nekoliko milisekundi dok se prozor ne otvori, ili ako user klikne bilo gde na stranici ?!?. Dakle ako je vas popup kiler sprecio pojavljvivaje popup prozora, sajt ce pokusavati non stop da ga prikaze sto ume da uspori browser bas dosta. Isto tako ako probate da kliknete na neki link, sajt ce PRVO prikazati popup a tek onda mozete ponovo kliknuti na link.

Cini mi se da vecina free sajtova poako preuzima ovaj sistem, i nadam se da ce neko naci resenje za ovo 🙁

Nema ni sa bilo kojom Operom. Sta je to pop-up prozor 😉

Koristim neki bajati AdPurger, nema pop-upa na vicevi.co.yu

Izvinjavam se, izgleda da su ga sklonili, cim naletim na jos jedan sajt sa tim sistemom, poslacu ga.

Jel moze neki link za firefox? Do sad sam koristio Smart Popup Killer (izgleda verziju 2.0), za koga sam mislio da je besplatan, ali tek sad mi prijavljuje da mi trial period istice za par dana, a nema podataka za "registraciju".

Firefox, glas jedan jos (X Outpost)! Opera to prilicno traljavo radi...

Poslednja izmena:
Google toolbar i Zone Alarm 5

pop-ups?? sta to bese?? :d

mada ponekad iskoci neki pitaj-boga-odakle pop up :trust:

Poslednja izmena:
Najjača je kombinacija Opera+Outpost. Opera da skloni Popup-ove (odlična je opcija "Block unwanted popups", kad blokira samo one popup prozore koji se automatski aktiviraju), a Outpost da ukloni Ad-images. Milina.

Recimo, zamislite naslovnu stranu Benchmarka bez ikakvih oglasa, duplo manje težine (dakle, sa duplo kraćim učitavanjem)? To rešava Outpost, sa svojim modulom, i postoje razni kriterijumi po kome se diferencira šta je "Ad" a šta ne. Kao rezultat, umesto slike dobijete jedan txt link: [Ad], i to je to.

Poslednja izmena:
google

Meni google lepo radi, ali moracu da probam taj hvaljeni firefox.
Do duse ponekad mi iskoci popup sa 1000 free ikona i smajlija?!?

Opera za popup i @guard kao FW i ad blocker

MyIE2 evo do sada ni jedan jedini.... a ima u sebi i filter za reklame koje naravno se ne koristi SAMO na Benchmark sajtu jer oni jelte dobijaju kes samo ako se reklame "otvore" kao sto je nekoliko puta Peca spomenuo.

balsa je napisao(la):
AdMuncher.

Ubija popapove na mrtvo. 😀

Jos jedan glas. ubiva i reklame, dodushe, ne sve, za to ti treba up-to-date verzija.

Ukratko, imas razne kombinacije, pa ti probaj koja ti najbolje "kleci"...

Nazad
Vrh Dno