Šta je novo?

Predlozi za oglase

Da li se slazete sa predlozima

• Ukupno glasača
    25
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

danijel00

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2003
Poena
875
Ideja za ovo mi je potekla iz Ispala i Nepristojnih ponuda... Dakle smatram da bi trebalo uvesti sledece 0
-obavezno navodjenje cene uz naglasavanje ima slanja/nema slanja (takodje navodjenje locationa, nismo bas svi iz BG)
-ponude iskljucivo na pm, BEZ mailova, telefona, isl

prvo bi smanjilo broj neoziljih ponuda a drugo ispla...

ponudio sam 4 opcije, jedno je da vam se ni jedna ne svidja (onda znamo od kojih ste), drugo je da vam se ne svidja iskljucivo pm, trece je da vam se ne svidja obavezno navodjenje cena, cetvrto je da delite moj stav |)

Poslednja izmena:
Mislim da si treba malo drugacije da formulises predloge ovako ce neminovno izbiti svadja a takodje smatram da je iskljucivo cimanje na pm lose jer ko hoce da ga cimaju iskljucivo na pm on jednostavno ne ostavi telefon a ako neko nije u mogucnosti da proverava pm svakih pola sata a treba nesto hitno da proda onda je telefon jedino resenje, na stranu sto ja nikad nisam i necu zavrsavati nesto preko pm-a, moze neki pocetak tipa koliko trazis i sl. ali konacan dogovor kod mene mora biti zavrsen telefonski.

Svaka chast na ideji. Mene najvishe nervira kad neko ima u Lokaciji ispisanu neku budalashtinu ili nema ispisano nishta pa moram najpre da poshaljem PM sa pitanjem odakle si i dali shaljesh brzom poshtom. :wall: Za obavezno navodjenje cena se slazem ali za obavezno javljanje preko PM-a se neslazem ( iako sam glasao da se slazem za sve ) poshto nebave se svi koji dolaze na forum i postavljaju oglase IT-jem i nemogu biti pored kompa svaki dan...

Glupo je što si automatski proglasio svoj drugi predlog za svetinju... dakle, otprilike ono što kaže psaras...

Ovo dodje kao retoricka ili uslovna anketa :)
potpuno se slazem sa navedenim i ja sam to predlagao vise puta pogotovu ovo za cenu ali anketu si stvarno postavio na pogresan nacin.

Pa nije ovaj forum pravljen zbog oglasa oni su samo mali ne toliko bitan deo.
Ne treba sad tu praviti sisteme..

Toliko ste zapenili oko tih oglasa da je to smešno. Kome se neki oglas ne sviđa neka ga prosto zaobiđe.

Ja nisam ni prodao ni kupio bilo šta preko tih oglasa, niti verujem da ću, tako da meni ni iz džepa ni u džep, ali smešno mi je kako ste zapeli da oglas mora biti ovakav ili onakav samo da biste što lakše došli do jeftinog hardvera. Gledajući iz pozicije nekoga ko nije ni prodavac ni kupac deluje mi su oni koji se najviše zalažu za neke promene u oglašavanju upravo ti kojima su oglasi najvažnija stvar na ovom forumu. Opustite se, hardver može da se kupi i na drugim mestima.

Mislim da bi ovu temu trebalo izbrisati, ne zbog predloga, ok je da predložite, već lošeg, bezobraznog i glupog načina na koji je postavljena anketa.

Glasati, naravno, neću.

Meni se ne svidja ovo za PM,mislim da je to lose jer kupac mora da bude registrovan na Benchu,ovako kako je do sada prodavac ce moci lakse da proda svoj hardver jer ce i ostali ljudi koji nisu registrovani na forumu moci da ga zovu telefonom,ne vidim nista pozitivno u tome da se salje samo pm,samo moze da bude teze da se nesto proda sto nije svrha Oglasa,odakle uopste ideja za ovakvim predlogom?
Navedi mi jedan normalan razlog zbog cega se tebi ne svidja da se ljudi zovu telefonom ako vec mogu?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno